Αποκλείστηκαν από το Κύπελλο τα κορίτσια της Αγ. Βαρβάρας

Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου Γυναικών η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της στην Αγία Βαρβάρα, από την πρωτοπόρο ομάδα Α΄ Εθνικής κατηγορίας Αμαζόνες Δράμας, με το ευρύ 1-8.

Τo τέρμα της αναμέτρησης για τον Αγροτικό Αστέρα, πέτυχε   η Παπαδοπούλου στο 31', ενώ είχε δοκάρι στο 72' με πολύ καλό σουτ η Σπυριδωνίδου μετά από πολύ ωραία επιθετική προσπάθεια της ομάδας.

Τα τέρματα για τις Αμαζόνες Δράμας πέτυχαν οι: Χατζηνίκου στο 3',41', 74' , Birtoiu στο 20',79', Μήτκου στο 27', 63' και Παπαδοπούλου Κ. στο 57'.

Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή αλλά τα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου δεν άντεξαν στην πίεση της αντίπαλης ομάδας.

Αγροτικός Αστέρας (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Κανελλάκη,  Κακαλέ (λ.τρ)(16' Παπαδοπούλου), Στρίμπα, Φείμ, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου, Κωνσταντινίδου (69' Ζέρβα), Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Τσαγκαλίδου ( 75' Δούμου).

Αμαζόνες Δράμας (Κων/νος Τερζής): Ιωσηφίδου, Μοσχόπουλου, Γρηγορίου(68' Κατιρτσίδου), Birtoiu, Χατζηνίκου, Ζήγρα (58' Δραγκίνη), Κοτσάκι, Φωτιάδου, Παπαδοπούλου Κ., Παπαδοπούλου Α. , Μήτκου

Πολύ καλή η διαιτησία των Τσιμεντερίδη Σταύρου και των βοηθών του Βέρρο Χρήστο και Παπαδημητρίου Παντελή από το Ν. Κοζάνης.