ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπαράζ: Ήττα σοκ της Ειρηνούπολης από τα Μουδανιά!

Εξανεμίζονται οι πιθανότητες για άνοδο στην Γ΄ Εθνική για την ομάδα της Ειρηνούπολης, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης (13/05) γνώρισε την δεύτερη ήττα της, αυτή την φορά από την ομάδα των Μουδανίων με 1-0 στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, στο ματς που παρακολουθήσατε LIVE από το kerkidasport.gr

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, δεν βρήκε τον ρυθμό της σε κανένα σημείο του αγώνα και πλέον θα πρέπει να κάνει το 4 στα 4 για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάληψη της πρώτης προνομιούχου θέσης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό σε θέαμα με τους φιλοξενούμενους να είναι κάπως καλύτεροι και να έχουν πιο καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Το πρώτο τριαντάλεπτο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας μιας και η μοναδική υποψία ευκαιρίας έγινε στο 12΄ όταν ο Τζεϊρανίδης έκανε λάθος γύρισμα στον Σεϊτανίδη αλλά ο τερματοφύλακας της Ειρηνούπολης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 30΄ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Σεϊτανίδη όταν ο Γκιαούρης εκτέλεσε φάουλ, ο Σπυρλής πήρε την κεφαλιά με τον Σεϊτανίδη που ήταν στην σωστή θέση να μπλοκάρει.

Εφτά λεπτά αργότερα ο Ίλιεφ από δεξιά έκανε την σέντρα με τον Νάση να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να κοντράρει πάνω στον Μανδάλη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Νάσης πήρε το ριμπάουντ και σούταρε αλλά ο Σεϊτανίδης απέκρουσε.

Στο 44΄ οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη έκαναν την πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Σαραφιάνου όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμπριανίδη, ο Καραγιάννης έκανε την κεφαλιά πάσα στον Έξαρχο αλλά ο Σαραφιάνος βγήκε και απέκρουσε με γροθιές.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος με γκολ από τα αποδυτήρια! Η αλλαγή του Αποστόλη Πάππα, ο Ζαχαριάδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ειρηνούπολης μετά από κάθετη του Σπυρλή και αφού πέρασε και τον Σεϊτανίδη έκανε το 0-1!

Μετά το γκολ των Μουδανίων οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας έψαχναν με κάθε τρόπο την καθυστέρηση πέφτοντας συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο για τραυματισμό, ενώ οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και πίεσαν για την ισοφάριση.

Στο 53΄ ο Λαμπριανίδης εκτέλεσε φάουλ αλλά η κεφαλιά του Πέτγαζλη δεν ανησύχησε τον Σαραφιάνο ο οποίος μπλόκαρε εύκολα. Στο 62΄ ο Κουκουράκης έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο τελευταία 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στην κόντρα και θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά έπεσαν πάνω στον Σεϊτανίδη που είπε όχι σε 2-3 περιπτώσεις!

Στο 80’ ο Πεχλιβανίδης γύρισε στον Καραγιώργη αλλά ο γκολκιπερ της Ειρηνούπολης πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα από την περιοχή του. Στο 86΄ ο Νάσης έκανε ένα γύρισμα στην περιοχή με τον Σεϊτανίδη να διώχνει τον κίνδυνο και ένα λεπτό αργότερα ο Ταρασίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά δεν μπόρεσε να περάσει και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα και έσωσε την εστία του από βέβαια παραβίαση!

Τελευταία φάση του αγώνα και πάλι για τους φιλοξενούμενους, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Ταρασίδης πλάσαρε από θέση τετ-ατ-τετ, με τον Σεϊτανίδη να αποκρούει και τον Καραγιώργη που πήρε το ριμπάουντ να πλασάρει από πλάγια θέση στην εξωτερική πλευρά των δικτύων!

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν, κυρίως για τα αμυντικά τους καθήκοντα, οι Τζεϊρανίδης, Μανδάλης και φυσικά ο γκολκίπερ Σεϊτανίδης που έδωσε την εστία του σε αρκετές περιπτώσεις! Από τους φιλοξενούμενους πολύ καλή παρουσία είχαν οι Πεχλιβανίδης, Αράπης, Νάσης και Γκιαούρης.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Με λάθη η διαιτησία του Αγγελάκη (ΣΔ Μακεδονίας), κυρίως για τον πειθαρχικό έλεγχο, μιας και άφησε ατιμώρητα κάποια δυνατά μαρκαρίσματα, κυρίως από την πλευρά των φιλοξενουμένων. Σωστότερες υποδείξεις είχαν οι δύο βοηθοί του Νατσιόπουλος και Νικολαϊδης (ΣΔ Μακεδονίας).

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ: Σεϊτανίδης, Μανδάλης, Συμεωνίδης, Βαλδήρ (38 λ.τ. Κάρλος), Τζεϊρανίδης, Τενεκετζής, Πέτγαζλης (64΄ Σαμψωνίδης), Λαμπριανίδης, Καραγιάννης, Έξαρχος, Κουκουράκης (64΄ Καρυπίδης)

ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Σαραφιάνος, Αλμαλίδης, Γκιαούρης, Ζαχαράκης, Πεχλιβανίδης, Αράπης, Σπυρλής (73΄ Καραγιώργης), Πολυζωίδης, Οουαταρά, Νάσης, Ίλιεφ (46΄ Ζαχαριάδης  / 68' λ.τ. Ταρασίδης).

* Στο άλλο ματς της ημέρας, η Κρύα Βρύση νίκησε εντός έδρας με 2-1 τον Κιλκισιακό και έμεινε μόνη πρώτη με 6 βαθμούς. Ακολουθούν Μουδανιά και Κιλκισιακός με 3 βαθμούς και ουραγός η Ειρηνούπολη χωρίς πόντο.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσακιρίδης