ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Όλα για όλα με Μουδανιά η Ειρηνούπολη στο στάδιο Βέροιας!

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει την Τετάρτη (13/05) η Ειρηνούπολη, η οποία υποδέχεται τον ΠΟ Μουδανίων για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ένα ματς που οι γηπεδούχοι θα τα παίξουν όλα για όλα θέλοντας αποκλειστικά και μόνο τη νίκη, ώστε να παραμείνουν με αξιώσεις στην διεκδίκηση της πρώτης προνομιούχου θέσης του τρίτου ομίλου.

Η ομάδα της Ειρηνούπολης, μετά την ήττα από τον Κιλκισιακό στην πρεμιέρα δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια, με τους παίκτες της να έχουν πεισμώσει για τον τρόπο που ήρθε αυτή η ήττα στο Κιλκίς.

Την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Τυριακίδη θα πρέπει βέβαια να βοηθήσει και ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας, μιας και μετά από χρόνια κινδυνεύει ο νομός να μείνει χωρίς ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Μετά την πτώση των Λευκαδίων και του Μακροχωρίου, η Ειρηνούπολη είναι η μοναδική ελπίδα για την Ημαθία ώστε ο νομός να έχει μια δεύτερη ομάδα σε εθνική κατηγορία, μετά από τη ΒΕΡΟΙΑ.

Εκτός μάχης ο Αργυρίου

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιώργο Τυριακίδη που δεν μπορεί να υπολογίζει στον αριστερό οπισθοφύλακα Γρηγόρη Αργυρίου, ο οποίος αποβλήθηκε άδικα στον αγώνα με τον Κιλκισιακό.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη (13/05) στις 17:00 στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας και όπως και το ματς της πρεμιέρας, θα καλυφθεί «λεπτό προς λεπτό» από το kerkidasport.gr.

Έξαρχος: «Μας πείσμωσε το αποτέλεσμα στο Κιλκίς»

Για τον αγώνα με την ομάδα των Μουδανιών δηλώσεις στο kerkidasport.gr παραχώρησε ο επιθετικός της Ειρηνούπολης, Κώστας Έξαρχος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής:

«Μετά από ένα κακό αποτέλεσμα για μας μέσα στο Κιλκίς ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης. Η ομάδα δείχνει έτοιμη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και το μόνο που μένει είναι να το δείξουμε στο γήπεδο. Δεν υπάρχει χρόνος να κοιτάμε πίσω τι έγινε και γιατί χάσαμε και να ψάχνουμε δικαιολογίες. Πιστεύω μας πείσμωσε αυτό το αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε και νομίζω μας έδωσε περισσότερο κίνητρο για την συνέχεια».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσακιρίδης