ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ποδοσφαιρικό "πανηγύρι" στο γήπεδο της Πατρίδας!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο γήπεδο της Πατρίδας πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρικό πανηγύρι! Φιλοξενούμενες ήταν οι Ακαδημίες του Νηρέα Βέροιας, του ΠΑΟΚ Κουλούρας, του Μακεδόνα Βέροιας και του Κολινδρού.

Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό σε ένα καθόλα άρτιο γήπεδο μικροί και μεγάλοι σε μια εορταστική ατμόσφαιρα. Οι μικροί παίκτες ενθουσιασμένοι, έκαναν αυτό που λατρεύουν και από την άλλη οι γονείς συνεπαρμένοι από τον ενθουσιασμό των παιδιών, απόλαυσαν στο έπακρο τους αγώνες.
 
Σίγουρο είναι πως επαγγελματικοί αγώνες δεν τραβάν τόσο τη προσοχή των ενηλίκων όσο αυτοί των Ακαδημιών! Άλλωστε, το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο κλοτσάω τη μπάλα και τρέχω και χαίρομαι. Είναι μια φιλοσοφία, μια στάση ζωής.
 
Αν παρομοιάσουμε το χώρο του γηπέδου με την ίδια τη ζωή θα το καταλάβουμε καλύτερα. Στο γήπεδο μαθαίνεις να συνεργάζεσαι, μαθαίνεις να πετυχαίνεις αλλά και να ζεις κάποιες στιγμές την αδικία. Μαθαίνεις να γίνεσαι και να λειτουργείς ως "ενα" με τους συμπαίκτες σου, με άτομα που τα συμπαθείς ή όχι. Μαθαίνεις να σέβεσαι τους αντιπάλους.
 
Και άλλα πολλά που είμαστε σίγουροι πως τα καταλαβαίνουν οι γονείς που είναι στις κερκίδες και παρακολουθούν τους αγώνες.
 
Η Ακαδημία Πατρίδας θέλει να ευχαριστήσει με την σειρά της όλους τους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους, που σεβάστηκαν το χώρο και τον πρόσεξαν σα να ήταν σπίτι τους.