ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιέστα ανόδου για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας με Κεραυνό Επισκοπής

Στο γήπεδό της, η «κυανόλευκη» οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως την άνοδό της στην Β' Ερασιτεχνική κατηγορία, που ήταν το όνειρο από τη στιγμή που η ομάδα επαναλειτούργησε.

Οι παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου αναμετρήθηκαν με την ομάδα του Κεραυνού Επισκοπής, επίσης πρωταθλητές του β’ ομίλου της Α2 κατηγορίας, σε φιλική αναμέτρηση που το τελικό σκορ (1-2) λίγη σημασία, αφού την παράσταση έκλεψε η οργάνωση του αγώνα, οι πανηγυρισμοί και στο τέλος τα πλούσια εδέσματα (300 σουβλάκια) και το άφθονο κρασί, τα οποία η διοίκηση ετοίμασε και πρόσφερε δωρεάν σε όλους τους φιλάθλους.

Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές παραταχτήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ομοιόμορφα μπλουζάκια που έγραφαν «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Γ’ ΚΑΤ. 2015», ενώ ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, Σάκης Γκέκας τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τους ανθρώπους του Κεραυνού Επισκοπής για την άνοδο της ομάδος στην Α1, όπως επίσης και ο κ. Αδαμίδης από πλευράς Επισκοπής έδωσε τιμητική πλακέτα στον Γεν. Αρχηγό του Μέγα, κ. Βουγιούκα Κώστα για την άνοδο της ομάδος στην Β’ Κατηγορία.

Στον αγώνα τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας κ. Γιώργος Καραμελίδης συνοδευόμενος από τους δυο Αντιπροέδρους κ.κ. Τσιβαλίδη και Σεμερτζίδη, που απένειμε τα μετάλλια σε 25 ποδοσφαιριστές, στον προπονητή κ. Πέιο Φίλιππο και στον πρόεδρο κ. Γκέκα Σάκη και στο τέλος έδωσε μέσα σε πανηγυρισμούς το κύπελλο στον αρχηγό του Μέγα, Λιάπη Νίκο.

Τα πανηγύρια δεν ολοκληρώθηκαν ακόμη μιας και οι διοίκηση θα κάνει το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους φιλάθλους της Αγίας Μαρίνας, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Γερούκη Νικο, τον πολιτιστικό σύλλογο της Άγιας Μαρίνας, την Ε.Π.Σ. Ημαθίας, τους διαιτητές Καραντώνη, Μπακάλη, Ζαχαριάδη, τον Κεραυνό Επισκοπής και τον προπονητή του Μποζίνη Χρ.