ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φινάλε στην Α1 ΕΠΣΗ με αγωνία στην «ουρά»

Πέφτει το Σάββατο (25/04) η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, με την διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην μάχη της παραμονής, αφού στην κορυφή τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει, με την Ειρηνούπολη να κατακτάει και μαθηματικά από την περασμένη αγωνιστική τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στην ουρά της βαθμολογίας, λοιπόν, τρεις ομάδες θα παλέψουν για την αποφυγή της 12ης θέσης που οδηγεί απευθείας στην Α2 κατηγορία, όπως και της 11ης που -υπό προϋποθέσεις- μπορεί και αυτή να οδηγήσει στον υποβιβασμό.

Σε πλεονεκτικότερη θέση φαίνεται να βρίσκεται το Ζερβοχώρι, που υποδέχεται τον αδιάφορο Αχιλλέα Νάουσας και με νίκη εξασφαλίζει οριστικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Πιο δύσκολο έργο έχει η Αγ. Βαρβάρα που υποδέχεται την δεύτερη της βαθμολογίας και επίσης αδιάφορη, Νάουσα θέλοντας μόνο τη νίκη, για να ελπίζει στην κατάληψη της 10ης θέσης που οδηγεί στην σωτηρία.

Η ομάδα που βρίσκεται στην δυσχερέστερη θέση είναι ο Άρης Π. Σκυλιτσίου, ο οποίος μπορεί να φιλοξενεί την ήδη υποβιβασμένη Κουλούρα αλλά δεν του φτάνει η δική του νίκη για να έχει ελπίδες παραμονής, αφού χρειάζεται παράλληλα και την ήττα της Αγ. Βαρβάρας από τη Νάουσα.

Κατά τα λοιπά, η πρωτοπόρος Ειρηνούπολη υποδέχεται το Ροδοχώρι στην «φιέστα» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι αυτά μεταξύ Κλειδίου - Τρικάλων, Καψόχωρας - Μελίκης, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Μέσης και Χαρίεσσας - Διαβατού.

Α1 ΕΠΣΗ – 30η αγωνιστική (τελευταία)

Σάββατο 25 Απριλίου (17:00)

Χαρίεσσα – Διαβατός
Π. Σκυλίτσι – Κουλούρα
ΠΑΟΚ Αλεξ. – Μέση
Κλειδί – Τρίκαλα
Καψόχωρα – Μελίκη
Αγ. Βαρβάρα – Νάουσα
Ζερβοχώρι – Αχιλλέας Ν.
Ειρηνούπολη – Ροδοχώρι