ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκες για Μακροχώρι και Μακεδόνα στο πρωτάθλημα Νέων Ημαθίας

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων του  Ν. Ημαθίας, το απόγευμα της Τετάρτης 21/4/2015, όπου ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Μακροχωρίου και ηττήθηκε με σκορ 0-3.

Ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αλλά οι φιλοξενούμενοι με την πρώτη ευκαιρία στο 15' πήραν  το προβάδισμα με κεφαλιά του Μπατσίλα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουρατίδη, έξω από την περιοχή. Στη συνέχεια η ομάδα του Κων/νου Κοτσογιαννίδη πίεσε για την ισοφάριση και στο 25' στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρηγοπούλου, η μπάλα  πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μανιόπουλου.

Στην επόμενη φάση στο 26´, η ομάδα του Μακροχωρίου, έφυγε στην αντεπίθεση, εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα και ο Ασλανίδης με προβολή, από τη μικρή περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μακροχωρίου πήρε την υπεροχή και στο 43', στο σουτ του Σερασκιέρη, η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Λίκα. Ο Αστέρας πίεσε για τη μείωση με τον Κοτσογιαννίδη, στο 52', όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή, απέκρουσε με γροθιές ο Μανιόπουλος.

Το τρίτο γκολ τη αναμέτρησης ήρθε στο 60', μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γιάκου, απέκρουσε στον αέρα, στιγμιαία ο Λίκα, αλλά η μπάλα μπήκε στα δίχτυα. Τελευταία καλή ενέργεια για την ομάδα του Μακροχωρίου, στο 73' σε τετ-α-τετ του Αντωνιάδη, απέκρουσε σωτηρία ο Λίκα.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Κοτσογιαννίδη, είχε καλή παρουσία σε όλη την αναμέτρηση, αλλά τα αμυντικά λάθη κόστισαν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Αγροτικός Αστέρας άφησε καλές εντυπώσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κων/νος Κοτσογιαννίδης): Λίκα, Τσιούγγαρης Γ., Ρηγόπουλος, Μαμίτσα, Χατζηνικολάου, Κοτσογιαννίδης, Τόκας, Ζέρβας, Παρασκευαϊδης, Τέτος, Κοντογιάννης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Παντής, Τσιλώνης, Τσιούγγαρης Θ., Πιστοφίδης Κ., Μιχαλοπουλος.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ (Γιώργος Απόσογλου): Μανιόπουλος, Σταματίου, Μπατσίλας, Γιάκου, Καρατζάς, Μουρατίδης, Ταγκαλίδης, Σερασκιέρης, Ασλανίδης, Αντωνιάδης, Βλαχάβας. Αγωνίστηκαν επίσης οι Παπαδόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Σαντικίδης, Γιόρκας, Κούχιας.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Σπύρος Κωτσιαντής.

Στον άλλο αγώνα του πρωταθλήματος ο Μακεδόνας επικράτησε με σκορ 5-2, στο γήπεδο του, την αντίστοιχη ομάδα των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας, με 2 τέρματα του Μπεκιαρίδη και από ένα των Τριανταφυλλίδη, Λιόλου και Τζάλι, ενώ είχε και δυο δοκάρια.