ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α1 ΕΠΣΗ: Στέφεται πρωταθλήτρια η Ειρηνούπολη, αγωνία στην ουρά

Η 29η και προτελευταία αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας διεξάγεται το Σάββατο (18/04, 16:30), με τη μάχη να μαίνεται πλέον μόνο στην ουρά της βαθμολογίας.

Και αυτό γιατί η Ειρηνούπολη είναι πάρα πολύ πιθανό να πανηγυρίσει -μία αγωνιστική πριν το φινάλε- την κατάκτηση της πρώτης θέσης, καθώς αγωνίζεται στην έδρα της ουραγού Κουλούρας και με νίκη στέφεται και τυπικά πρωταθλήτρια και παίρνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Νάουσα υποδέχεται στο γήπεδό της τον ήδη υποβιβασμένο Εθνικό Κλειδίου, ενώ εντός έδρας αγωνίζονται και τα Τρίκαλα με αντίπαλο το Π. Σκυλίτσι που καίγεται για βαθμούς.

Μεγάλο ενδιαφέρον, όσον αφορά την μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, παρουσιάζουν επίσης οι αναμετρήσεις του Ζερβοχωρίου με την Καψόχωρα και του Αχιλλέα Νάουσας με την Αγ. Βαρβάρα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής κλείνει με τις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της Μελίκης με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και του Διαβατού με το Ροδοχώρι, ενώ τέλος η προτελευταία Μέση θα υποδεχθεί την δυνατή Χαρίεσσα.

Α1 ΕΠΣΗ – 29η αγωνιστική

Σάββατο 18 Απριλίου (16:30)

Διαβατός – Ροδοχώρι
Κουλούρα – Ειρηνούπολη
Μέση – Χαρίεσσα
Τρίκαλα – Π. Σκυλίτσι
Μελίκη – ΠΑΟΚ Αλεξ.
Νάουσα – Κλειδί
Ζερβοχώρι – Καψόχωρα
Αχιλλέας Ν. – Αγ. Βαρβάρα