ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α1 ΕΠΣΗ: Κορυφώνεται η αγωνία για τίτλο και παραμονή!

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας, παρουσιάζει η Σαββατιάτικη 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η πρωτοπόρος Ειρηνούπολη, μετά την «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Νάουσα, υποδέχεται τα δυνατά Τρίκαλα σε ένα ματς που συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον όσον αφορά τη μάχη της κορυφής. Και αυτό γιατί αν οι γηπεδούχοι πάρουν τη νίκη τότε θα εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού τα δύο τελευταία ματς αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να τα πάρουν.

Από την πλευρά της η δεύτερη της βαθμολογίας Νάουσα πηγαίνει στο Π. Σκυλίτσι για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Άρη που καίγεται για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι «κυανόλευκοι» (όπως και οι γηπεδούχοι) θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, θέλοντας παράλληλα να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα της Ειρηνούπολης, ώστε να έχουν αυτοί στην συνέχεια το πάνω χέρι στην υπόθεση του τίτλου.

Όσον αφορά την μάχη της παραμονής, τα βλέμματα επικεντρώνονται στην αναμέτρηση του Κλειδίου, όπου ο τοπικός Εθνικός θα υποδεχθεί την Αγ. Βαρβάρα. Δύσκολη αποστολή έχει το Ζερβοχώρι που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ το Ροδοχώρι που βρίσκεται στην πιο πλεονεκτική θέση θέλει τη νίκη στο γήπεδό του κόντρα στην υποβιβασμένη Μέση για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την σωτηρία του.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις -αδιάφορες- αναμετρήσεις του Διαβατού με την Κουλούρα, της Χαρίεσσας με τη Μελίκη και της Καψόχωρας με τον Αχιλλέα Νάουσας.

Α1 ΕΠΣΗ – 28η αγωνιστική

Σάββατο 4 Απριλίου (16:30)

Διαβατός - Κουλούρα
ΠΑΟΚ Αλεξ. - Ζερβοχώρι
Ροδοχώρι - Μέση
Κλειδί – Αγ. Βαρβάρα
Ειρηνούπολη - Τρίκαλα
Καψόχωρα – Αχιλλέας Ν.
Χαρίεσσα - Μελίκη
Π. Σκυλίτσι - Νάουσα