ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξύλο και των... γονέων στο ντέρμπι Ειρηνούπολη - ΠΑΟΚ!

Άδοξο τέλος είχε το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ μεταξύ Ειρηνούπολης και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού κι ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, επικαλούμενοι φόβο για την σωματική τους ακεραιότητα.

Και όλα αυτά γιατί μετά το σφύριγμα της λήξης του πρώτου 45λέπτου από τον διαιτητή Μαλούτα, στην κερκίδα του γηπέδου του Αγγελοχωρίου διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλους, με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να χτυπιούνται αλύπητα (!) ερχόμενοι σε μάχες σώμα με σώμα, με καδρόνια και διάφορα άλλα αντικείμενα!

Μάλιστα οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων είχαν -δυστυχώς- και την βοήθεια κάποιων παικτών τους, οι οποίοι πέταξαν τις φανέλες τους, πήδηξαν τα κάγκελα και συμμετείχαν και αυτοί στα επεισόδια!

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο τραυματισμός τεσσάρων φιλάθλων της Ειρηνούπολης, μεταξύ αυτών και ενός 10χρονου παιδιού, όπως και ενός παράγοντα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Νάουσας και της Βέροιας!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα ξεκίνησαν όταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ άρχισαν να πετούν πέτρες προς τους φιλάθλους των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα εκείνοι να αντιδράσουν προκειμένου να προφυλαχθούν και να επακολουθήσουν τα όσα προαναφέραμε!

Να θυμίσουμε ότι τέτοιες ακραίες συμπεριφορές από φίλους του ΠΑΟΚ είχαμε και στο παρελθόν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι εκάστοτε διοικήσεις της ομάδας και οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα τα τελευταία δύο χρόνια να εξαλείφουν αυτά τα φαινόμενα, κυρίως δε μετά τον σοβαρό τραυματισμό φιλάθλου της Μελίκης στο μεταξύ τους παιχνίδι, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι και πλευρά.

Είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά την διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας, η οποία σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν δεν τιμώρησε ποτέ τους ενόχους, νίπτοντας πάντα τας χείρας της! Και αυτό γιατί ποτέ ο οιοσδήποτε εκπρόσωπός της σε αγώνες που έγιναν επεισόδια (όχι φυσικά μόνο του ΠΑΟΚ) δεν έγραψε αυτά που συνέβησαν, αποκρύπτοντας τα γεγονότα και αφήνοντας ατιμώρητους τους ενόχους, οι οποίοι βλέποντας αυτή την ανοχή δυστυχώς συνεχίζουν τα ίδια και τα ίδια…

"Κ"