Νίκησαν την Καβάλα τα κορίτσια της Αγ. Βαρβάρας

Άξια νικήτρια αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, με σκορ 1-0, με την αντίστοιχη ομάδα της Καβάλας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Το τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε η Κιουτάχιαλη στο 18’, με άπιαστο σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Η απόδοση όλης της ομάδας ήταν παρά πολύ καλή, παρόλο που ο καιρός από το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν βροχερός και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν βοηθούσε ώστε να γίνει το παιχνίδι  σύμφωνα με τις δυνατότητες της γηπεδούχου ομάδας.  Ο Αγροτικός Αστέρας είχε την πρωτοβουλία, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας  κλασικές ευκαιρίες, με την Σπυριδωνίδου, καθώς πολλά σουτ από την Κιουτάχιαλη και τη Μουρατίδου, για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων. Από τις φιλοξενούμενες, βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα η τερματοφύλακας Ζλητίδου, η οποία σταμάτησε το δείκτη του σκορ στο 1 – 0.

Αγροτικός Αστέρας (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Κανελλάκη,  Κακαλέ, Στρίμπα, Φείμ, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου(88' Ζέρβα), Κωνσταντινίδου(89' Δούμου), Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Τσαγκαλίδου(57’ Παπαδοπούλου). 

Καβάλα 86 (Αναστάσιος Ρουμελιώτης): Ζλητίδου, Αποστολίδου, Χ’’Παπαθεοδωρίδου, Κουντουρογιάννη, Κουπετσίδου Σ., Αρσενίου, Παπαϊωάννου, Τριανταφυλλίδου, Τσιλιγκίρoγλου (46' Ζαπάρτα) (87' Κυρκιώτη), Κουπετσίδου Β. , Βασιλειάδου.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γάδος Γεώργιος με βοηθούς την κ. Μιχαηλίδου Χαρίκλεια και τον κ. Τσαουσίδη Ευστράτιο από το Ν. Σερρών.