ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α1 ΕΠΣΗ: Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, νίκησαν Ειρηνούπολη, Νάουσα
Φάση από τον αγώνα του Αχιλλέα Νάουσας με το Ροδοχώρι

Α1 ΕΠΣΗ: Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, νίκησαν Ειρηνούπολη, Νάουσα

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ήταν ο νικητής του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν εντός έδρας με 4-2 των Τρικάλων, έπειτα από ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων του το παρακολούθησαν και επέστρεψε μετά από τρεις αγωνιστικές στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Τους τρεις βαθμούς της νίκης κατέκτησε και η πρωτοπόρος Ειρηνούπολη, η οποία κέρδισε πιο εύκολα απ’ ότι αναμενόταν το Διαβατό (3-0) στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου, ενώ σημαντικό διπλό πέτυχε η Νάουσα που πέρασε με σκορ 4-1 από την Καψόχωρα και έμεινε μόνη δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα.

Από εκεί και πέρα, η Μελίκη πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με το εντυπωσιακό 4-1 στην δύσκολη έδρα του Κλειδίου, ενώ το Ζερβοχώρι νίκησε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-0, την Αγ. Βαρβάρα στο γήπεδό του.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κρίθηκε το γειτονικό ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου, με τον Αχιλλέα Νάουσας να «κλέβει» τη νίκη (1-0) από το Ροδοχώρι με ένα εκπληκτικό χτυπημα φάουλ του Μέρκου Καραλιόπουλου!

Τέλος, ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς του Π. Σκυλιτσίου με τη Μέση, ενώ νίκη ανάσα πέτυχε η Χαρίεσσα που επικράτησε στο γήπεδό της με 3-0 της ουραγού Κουλούρας.

Α1 ΕΠΣΗ - 7η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αχιλλέας Νάουσας – Ροδοχώρι: 1-0
Ειρηνούπολη – Διαβατός: 3-0
Χαρίεσσα – Κουλούρα: 3-0
Π. Σκυλίτσι – Μέση: 1-1
ΠΑΟΚ Αλεξ. -  Τρίκαλα: 4-2
Κλειδί – Μελίκη: 1-4
Καψόχωρα – Νάουσα: 1-4
Ζερβοχώρι - Αγ. Βαρβάρα: 3-0

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27/10