ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πέρασε από το Αιγίνιο και πλησιάζει στην άνοδο η Αλεξάνδρεια!

Με «τριάρα» πέρασε από το Αιγίνιο η ΑΕ Αλεξάνδρειας, επικρατώντας 3-0 του τοπικού Αιγινιακού, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι «πράσινοι», με αυτό το αποτέλεσμα έμειναν στο παιχνίδι της ανόδου και όλα θα κριθούν στο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής, όπου υποδέχονται τον ισόβαθμό τους ΠΟ Μουδανιών.

Αγωνιστικά, η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου έπαιξε πιο ψυχωμένα, ήταν ανώτερη και έφτασε χωρίς δυσκολία στην κατάκτηση της πολύτιμης νίκης.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Καψάλης, ενώ στην επανάληψη ο «συνήθης ύποπτος» Γιάννης Πιπιλιάρης με δύο τέρματα στο 75’ και 85’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Πλέον, η ομάδα της Αλεξάνδρειας χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία την επόμενη και προτελευταία αγωνιστική κόντρα στα Μουδανιά, τα οποία την 7η και τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης από την Ξάνθη, με βοηθούς τους Βακουφτσή και Παπαδόπουλο.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Μπίλης): Κουγιουμτζόγλου, Κακατάτσιος, Δαραής (46′ Καρτσαμπάς Α.), Μπουρανής (43′ Καρτσαμπάς Χ.), Αποστολίδης (59′ Ζώβληκας), Παρδάλης, Χατζηδίμπας (83′ Τασιώνας), Σαββίδης, Αβραάμ (46′ Κόλα), Κοσμίδης, Γιαζιτζόγλου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Δημήτρης Πρίντζος): Τόλιος, Χλιαρόπουλος (88′ Κίρτσογλου), Βλάχος, Τσιρίδης, Πιπιλιάρης Ι. (88 Πιπιλιάρης Κ.), Αβραμόπουλος, Λίτσι (88′ Αλμπανίδης), Τασιόπουλος, Σωτηράκης, Καψάλης (70′ Μαρμαρίδης), Δημόπουλος (59′ Ατανάσωφ).

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 5η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αιγινιακός - ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 0-3
Ερμής Αμυνταίου - ΠΟ Μουδανιών 1-4
ΙΕΚ Δέλτα - Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-3
Ρεπό: Κιλκισιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Κρ. Βρύσης 12*
2. ΑΕ Αλεξάνδρειας 9*
3. Κιλκισιακός 9*
------------------------------
4. ΠΟ Μουδανιών  9
5. Αιγινιακός 3*
6. ΙΕΚ Δέλτα 3*
7. Ερμής Αμυνταίου 0

* Έχουν ένα ματς λιγότερο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26/05, 17:00)

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΠΟ Μουδανιών
Αιγινιακός - ΙΕΚ Δέλτα
Κιλκισιακός - Απόλλων Κρύας Βρύσης
Ρεπό: Ερμής Αμυνταίου