ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Βύλλης Γαλανομάτης μιλάει στον "Έμβολο" για τη Βέροια και το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο (video)

Μία συνέντευξη για όλα όσα συμβαίνουν στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο έδωσε ο εκδότης – δημοσιογράφος της αθλητικής εφημερίδας «Κερκίδα» Γαβριήλ Γαλανομάτης στον Στέλιο Νίκα.

Αναφέρθηκε σε όλα όσα απασχολούν την ποδοσφαιρική ομάδα του Ν.Π.Σ. Βέροια το τελευταίο διάστημα τη «Βασίλισσα του Βορρά» όπως έχουμε μάθει να την αποκαλούμε και επισήμανε τα λάθη που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και οδήγησαν την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» Αγάπιος Αναστασιάδης παρόλο που κατέβαλε μία αξιόλογη προσπάθεια δεν μπόρεσε να έχει επιτυχή αποτελέσματα, διότι το περιβάλλον που εμπιστεύθηκε τον οδήγησε σε λανθασμένες επιλογές όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Βύλλης Γαλανομάτης ελπίζοντας όλο αυτό να αλλάξει την επόμενη χρονιά.

Εκτενή αναφορά έκανε και στο τοπικό πρωτάθλημα και στην προσπάθεια της πρωταθλήτριας ΑΕ Αλεξάνδρειας να πάρει το ένα από τα τρία εισιτήρια στους αγώνες προβιβασμού για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ολοκληρώντας την τοποθέτηση του ο έμπειρος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα λάθη και τις παραλείψεις της ΕΠΣ Ημαθίας στον τελικό του Κυπέλλου Ημαθίας , ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι περίμενε περισσότερα πράγματα από την διοίκηση της ΕΠΣ η οποία δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε τις ομάδες που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Άξιο αναφοράς οι κακές σχέσεις των μελών που αποτελούν το Δ.Σ. της ΕΠΣ μία συνθήκη η οποία δεν βοηθάει την πρόοδο του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου .

Από τη μεριά του emvolos.gr να ευχαριστήσουμε τον εκδότη και δημοσιογράφο για την συζήτηση που είχαμε, καθώς και τον Κο Ζήση Πατσίκα για την φιλοξενία που μας παρείχε στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας Λαός και του ραδιοφωνικού σταθμού Άκου 99,6 .

Δείτε όλα όσα ενδιαφέροντα είπε στο βίντεο: