ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024!

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν το Σάββατο (20/4) στον τελικό που έγινε στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, παρουσία 1000 περίπου φιλάθλων, του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με σκορ 3-0 και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου, για 4η φορά στην ιστορία τους!

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη ήταν εξ αρχής το φαβορί του αγώνα και το επιβεβαίωσε μέσα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο οι Ναουσαίοι είχαν την πρωτοβουλία και τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως οι «πράσινοι» κράτησαν το μηδέν στην άμυνά τους και είχαν και αυτοί από την πλευρά τους μια δυο καλές στιγμές για να σκοράρουν.

Στην επανάληψη ο ΦΑΣ ήταν καταιγιστικός και πολύ γρήγορα άνοιξε το σκορ με τον Τασιώνα (48’), ενώ στο 62’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του!

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 67’ ο Τούφας δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της Νάουσας!

Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου είχε μεγάλη ευκαιρία στην επανάληψη με τον Σουγκάρη, για να πετύχει το γκολ της τιμής, όμως δεν τα κατάφερε και το 3-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Παπαργυρίου, που έδωσε το έναυσμα στους «κυανόλευκους» για τους καθιερωμένους πανηγυρισμούς!

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

13’ Φάουλ γέμισμα του Πίτου, ο Βακαλίδης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

16’ Ο Τασιώνας βρέθηκε στην περιοχή απέναντι από τον Καμπά, έκανε την προβολή αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Απόλλωνα.

21’ Φάουλ του Πίτου από δεξιά, ο Τασιώνας πιο ψηλά απ’ όλους πήρε την κεφαλιά από καλή θέση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

23’ Επικίνδυνη μπαλιά του Μπιγκάνου για τον Κουτσιούμπα μέσα στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου, ο τελευταίος έπιασε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ!

34’ Σέντρα του Σαρακατσιάνου από αριστερά, ο Καρυπίδης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά δεν βρήκε στόχο!

38’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτου, ο Καμπάς έδιωξε με τις γροθιές.

40’ Σουτ του Σαρκατζή έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κωστογλίδη.

45’ Σουτ του Μπιγκάνου από το ύψος της περιοχής, έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα ο Καμπάς.

48’ Ωραία μπροστινή μπαλιά του Αργυρίου για τον Τασιώνα, αυτός απέναντι στον Καμπά πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 0-1 για τη Νάουσα.

50’ Σέντρα του Κουτσιούμπα από αριστερά, ο Σαρακατσιάνος στην προσπάθειά του να διώξει λίγο έλλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

51’ Ο Λαφάρας με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να νικήσει τον Καμπά!

52’ Τετ-α-τετ του Κουτσιούμπα με τον Καμπά, νικητής βγήκε ο γκολκίπερ του Απόλλωνα!

57’ Ο Κουτσιούμπας από πλάγια θέση σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ.

62’ Ωραία προσπάθεια του Λογγινίδη που μπήκε απειλητικά στην αντίπαλη περιοχή και βρήκε όμορφα τον Τασιώνα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-2!

67’ Αντεπίθεση για τη Νάουσα με τον Τασιώνα να βγάζει παράλληλη σέντρα από αριστερά και τον επερχόμενο Τούφα να γράφει με κοντινό σουτ του 0-3!

71’ Ωραίο σουτ του Σουγκάρη μέσα από την περιοχή του ΦΑΣ, ο Κωστογλίδης βρήκε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα, αυτή «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαργυρίου, με βοηθούς τους Γκόγκο και Μητρόπουλο. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ρηγόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Αντώνης Καρολίδης): Καμπάς, Ντρίζι (77’ Σαράφης), Σαρακατσιάνος, Λιάτσος, Στεργιόπουλος (69’ λ.τ. Κουκότσικας), Σουγκάρης, Σπυριδωνίδης, Γερμάνης (77’ Φουρκιώτης), Καρυπίδης (77’ Εμμανουλίδης), Σαρκατζής, Σταυριανίδης (63’ Τσιότσιος).

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Γιάννης Κερλίδης): Κωστογλίδης, Πίτος, Λαφάρας, Βακαλίδης, Παπαδόπουλος (73’ Χίσα), Αργυρίου, Κουτσιούμπας (63’ Τούφας), Τασιώνας (83’ Τζιμουλίκος), Μπιγκάνος, Λογγινίδης (73’ Στογιάννης), Παπαγεωργόπουλος (73’ Τσιακίρης).

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ…