ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η συνέντευξη τύπου για τον Τελικό Κυπέλλου μεταξύ Νάουσας - Αγ. Γεωργίου

Όλα είναι έτοιμα για τον Τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, μεταξύ ΦΑΣ Νάουσα και Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/04, 17:30) στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας.

Την Παρασκευή δόθηκε συνέντευξη τύπου από εκπροσώπους των δύο φιναλίστ και σε αυτή μίλησαν από πλευράς «κυανόλευκων» ο πρόεδρος Κώστας Κεράνος, ο προπονητής Γιάννης Κερλίδης και ο αρχηγός της ομάδας Γρηγόρης Αργυρίου, ενώ από τους «πράσινους» ο πρόεδρος Θάνος Δεβετζής, ο προπονητής Αντώνης Καρολίδης και ο αρχηγός Γιώργος Σαρκατζής.

Το γενικό συμπέρασμα που βγήκε από την συνέντευξη, ήταν να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι μέσα σε κλίμα γιορτής και αθλητικού πνεύματος, που θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν… και ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός.

Ο Στέργιος Μουρτζίλας, πρόεδρος της ΕΠΣ, τόνισε ότι αντίπαλοι είναι δυο από τις αρχαιότερες ομάδες της Ένωσης, γραμμένες στην ΕΠΣ την δεκαετία του 1950. «Το Σάββατο εύχομαι να γίνει ένας πολιτισμένος τελικός» σημείωσε.

Ο πρόεδρος του Αγίου Γεωργίου Θάνος Δεβετζίδης ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Ο πρόεδρος της Νάουσας Κώστας Κυράνος σημείωσε ότι «το Σάββατο είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Θα γίνει ένας καλός αγώνας και το κύπελλο ας πάει στον καλύτερο».

Ο προπονητής του Αγίου Γεωργίου Αντώνης Καρολίδης τόνισε ότι η χρονιά είχε θετικό πρόσημο για την ομάδα του. «Δημιουργήσαμε μια νεανική ομάδα και εδραιωθήκαμε στην κατηγορία. Στον τελικό θα παίξουμε με μια έμπειρη και ιστορική ομάδα. Η Νάουσα είναι το φαβορί. Θα σεβαστούμε τον αντίπαλο αλλά δεν θα έχουμε φόβο».

Ο αρχηγός του Αγίου Γεωργίου Γιώργος Σαρκατζής τόνισε ότι η ομάδα του έκανε μια πολύ καλή χρονιά. Για τον τελικό σημείωσε: «Η Νάουσα είναι πιο έμπειρη και είναι το φαβορί. Θα μπούμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Ο προπονητής της Νάουσας Γιάννης Κερλίδης εστίασε στο ότι ο τελικός θα πρέπει να είναι γιορτή και άφησε στην άκρη το αποτέλεσμα. «Το ποδόσφαιρο έχει φθίνουσα πορεία, πρέπει να βάλουμε πλάτη όλοι για να το σταματήσουμε. Σε ένα ματς γιορτή όπως ο τελικός κυπέλλου, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν άλλα παιχνίδια την ίδια ημέρα. Θα έπρεπε να κληθούν όλες οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου με τους αθλητές τους και οι πρόεδροι όλων των ομάδων. Δεν είναι καλό που θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που δεν θα είναι διαθέσιμες οι κερκίδες».

Ο αρχηγός της Νάουσας Γρηγόρης Αργυρίου σημείωσε: «Στόχος μας να διασκεδάσουμε στο ματς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο ματς. Έχουμε βαριά φανέλα και παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε».