ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α1 ΕΠΣΗ: Νίκες για Νάουσα, Ειρηνούπολη, στραβοπάτησε ο ΠΑΟΚ
Φωτογραφικό στιγμιότυπο από το ματς του Ροδοχωρίου με τα Τρίκαλα (1-3)

Α1 ΕΠΣΗ: Νίκες για Νάουσα, Ειρηνούπολη, στραβοπάτησε ο ΠΑΟΚ

Η Νάουσα, η Ειρηνούπολη και τα Τρίκαλα ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της σημερινής 5ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ ο μέχρι πρότινος πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας δεν κατάφερε να συνεχίσει τις επιτυχίες και έπεσε από την κορυφή.

Στη Χαρίεσσα η Νάουσα προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο δείχνοντας ότι θα καθαρίσει εύκολα το ματς, ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι και κατάφεραν λίγο πριν την λήξη να ισοφαρίσουν σε 2-2! Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη και στις καθυστερήσεις πήραν το πολύτιμο τρίποντο με τέρμα του Καφέ!

Στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου η Ειρηνούπολη ευτύχησε πολύ γρήγορα να προηγηθεί με 2-0, αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Ωστόσο με 2 ακόμη τέρματα στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έφτασε στο τελικό 4-1 και πήρε μία ακόμη πολύτιμη νίκη που την έφερε μόνη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο Δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας, όπου ο τοπικός ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα από την Αγ. Βαρβάρα με σκορ 2-1!

Πραγματικό «πολυβόλο» ήταν ο Αχιλλέας Νάουσας, ο οποίος φιλοδώρησε με οκτώ τέρματα (8-1) τη νεοφώτιστη Κουλούρα, ενώ ο Διαβατός έφτασε -έστω και δύσκολα- στο τρίποντο επικρατώντας με 1-0 της Μέσης και πετυχαίνοντας την πρώτη του εντός έδρας νίκη!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχαν τα Τρίκαλα που πέρασαν με σκορ 3-1 από τη δύσκολη έδρα του Ροδοχωρίου και «σκαρφάλωσαν» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ σημαντικό διπλό πήρε και ο Εθνικός Κλειδίου που πέρασε με 2-1 από την Καψόχωρα. Δύο ματς στα οποία υπήρξε αρκετή ένταση και που ολοκληρώθηκαν με καθυστέρηση! 

Τέλος, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Π. Σκυλίτσι και το Ζερβοχώρι, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Α1 ΕΠΣΗ - 5η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αχιλλέας Νάουσας – Κουλούρα: 8-1
Διαβατός – Μέση: 1-0
Ροδοχώρι – Τρίκαλα: 1-3
Ειρηνούπολη – Μελίκη: 4-1
Χαρίεσσα – Νάουσα: 2-3
Π. Σκυλίτσι – Ζερβοχώρι: 1-1
ΠΑΟΚ Αλεξ. - Αγ. Βαρβάρα: 1-2
Καψόχωρα – Κλειδί: 1-2

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13/10