ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Β' ΕΠΣΗ: Χωρίς νικητή τα δύο ντέρμπι - Το πανόραμα της 13ης αγωνιστικής

Ισόπαλα έληξαν τα μεγάλα ντέρμπι κορυφής, στους δυο ομίλους της κατηγορίας.

Στον πρώτο όμιλο, η Καψόχωρα και ο Διαβατός έμειναν στο 1-1 και η μεταξύ τους διαφορά διατηρήθηκε, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική να πιάσουν το ρετιρέ (η Καψόχωρα θα κάνει το ρεπό της).

Στα άλλα δυο ματς του Α’ ομίλου, ο Σταυρός κέρδισε με 4-0 την Συκιά ενώ ο Άχθος Αρούρης και το Παλαιοχώρι έμειναν στο 2-2.

Στο Β’ όμιλο, ο Ολυμπιακός και ο Αχιλλέας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και παρέμειναν συγκάτοικοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Ακαδημία Βέροιας κέρδισε με 3-1 τα Ασώματα και η Αγία Βαρβάρα νίκησε εκτός έδρας την ΑΕΠ με 0-1. Εκτός έδρας νίκη σημείωσε και η Ραχιά στα Λευκάδια με 1-4.

1ος όμιλος

Καψόχωρα – Διαβατός 1-1
Άχθος Αρούρης – Παλαιοχώρι 2-2
Σταυρός – Συκιά 4-0
Ρεπό: Βεργίνα

Βαθμολογία

1 Καψόχωρα 32
2 Διαβατός 29
3 Σταυρός 16
4 Συκιά 11
5 Παλαιοχώρι 10
6 Άχθος Αρούρης 8
7 Βεργίνα 6

Επόμενη αγωνιστική

Διαβατός – Άχθος Αρούρης
Βεργίνα – Σταυρός
Παλαιοχώρι – Συκιά
Ρεπό: Καψόχωρα

2ος όμιλος

Λευκάδια – Ραχιά 1-4
Ολυμπιακός Νάουσας – Αχιλλέας Νάουσας 1-1
Ακαδημία Βέροιας – Ασώματα 3-1
ΑΕΠ Βέροιας – Αγία Βαρβάρα 0-1

Βαθμολογία

1 Αχιλλέας Νάουσας 24
2 Ολυμπιακός Νάουσας  24
3 Ραχιά  19
4 Αγία Βαρβάρα 19
5 Ακαδημία Βέροιας 18
6 ΑΕΠ Βέροιας 15
7 Λευκάδια 12
8 Ασώματα 10

Επόμενη αγωνιστική

Λευκάδια – Ολυμπιακός Νάουσας
Ραχιά – Ακαδημία Βέροιας
Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας
Ασώματα – Αγία Βαρβάρα

ΚΑΨΟΧΩΡΑ – ΔΙΑΒΑΤΟΣ 1-1

Σκόρερ: 26’ Ηλιάδης Γ 0-1, 72’ Ζωγράφος 1-1

Διαιτητής: Μαλούτας

Βοηθοί: Γκόγκος, Μητρόπουλος

ΚΑΨΟΧΩΡΑ: Γκατζούφας, Κίτσας Χ., Τόζογλου, Βασιλείου, Αναστασόπουλος, Τζέπης (77’ Κουλουμπριτσίδης), Όμπιντικ, Κίτσας Ν., Μαρτζέλος (46’ Τοπαλίδης), Κίτσας Γ., Μάρκου (54’ Ζωγράφου).

ΔΙΑΒΑΤΟΣ: Ματελόπουλος, Μαρούδας, Τσιφλίδης Ι. (46’ Ηλιάδης Α), Πετράκος, Μπαλάφας, Βοργιατζίδης  (85’ Κοτρίδης), Ταγκαλίδης, Τσολάκης (46’ Γιαννόπουλος), Λιλιόπουλος (30’ Μανωλόπουλος), Ηλιάδης Γ (78’ Μπιλαδέρης).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ντέρμπι κορυφής στην Καψόχωρα και μάχη για την πρώτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στα μισά του πρώτου μέρους και διατήρησαν το 0-1. Στο δεύτερο μέρος η Καψόχωρα προσπάθησε για την ισοφάριση και στα μισά της επανάληψης έφτασε στο 1-1. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο καμιά από τις δυο ομάδες δεν σκόραρε και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε. Στο 65’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μαρούδας του Διαβατού. Ο Διαβατός είχε και δυο τραυματισμούς παικτών. Στο 30’ τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο Λιλιόπουλος ενώ στο 45’ χτύπησε στο κεφάλι και αντικαταστάθηκε ο Ι. Τσιφλίδης.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 2-2

Σκόρερ: 17’ Αντωνίου 1-0, 22’ Αραμπατζής Ν 1-1, 49’ Γκούγκουρας 1-2, 57’ Αντωνίου 2-2

Διαιτητής: Ασβεστάρας

Βοηθοί: Τσίτσης, Μουρατίδης

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Μυλωνάς, Χερίδης Κ., Τσιρέλας, Στριμπίνος, Καρύδας (82’ Χερίδης Α), Κουβατσίδης, Γερασιμίδης (70’ Ράντης), Βύζας, Ντομπρόζι (82’ Τσακαλίδης), Αντωνίου, Ματελόπουλος.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Ματράκας, Γεωργιάδης Δ., Μαρούδας (76’ Γερόπουλος), Γεωργιάδης Ι., Ζαχόπουλος, Αραμπατζής Α (61’ Λάχανης), Μαρκατόπουλος, Γερόπουλος, Ταμπάκου (89’ Κουτίκας), Αραμπατζής Ν., Γκούγκουρας.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο πρώτο μέρος αλλά το Παλαιοχώρι γρήγορα έφτασε στην ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και δεύτερη φορά παίρνοντας προβάδισμα αλλά ήταν η σειρά του Άχθου Αρούρη να φτάσει στην ισοφάριση. Στο τελευταίο ημίωρο το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

ΣΤΑΥΡΟΣ – ΣΥΚΙΑ 4-0

Σκόρερ: 13’ & 66’ Παπαδόπουλος, 78’ Τσίλης, 80’ Τσίλης Δ

Διαιτητής: Παζαρτσικλής

Βοηθοί: Αργυρίου, Παυλίδης

ΣΤΑΥΡΟΣ: Κεϊσίδης, Περτσιούνης, Κοτζαχρήστος, Τάνης, Τσίλης Π, Κωνσταντάκος (80’ Μυλωνάς), Τσίλης Δ., Μελιόπουλος (75’ Πατσιαβούρας), Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης (65’ Καλφούτζος), Τσίλης (80’ Τσιούντας).

ΣΥΚΙΑ: Βατζάχας, Κουρτέσης Χ, Μοσχόπουλος, Τσαπράνης Β., Μελιόπουλος Ι. (55’ Αργυρόπουλος), Ακριβόπουλος, Στυλίδης (72’ Παπαναστασίου), Κοκκαλιάρης (55’ Τσαπράνης Α), Κακαγιάννης Β. Κουρτέσης Α. (57’ Μελιόπουλος Σ), Μπαζάκας (72’ Κακαγιάννης Κ)

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο Σταυρός άνοιξε νωρίς το σκορ, διατήρησε το προβάδισμά του στο πρώτο μέρος και σημείωσε άλλα τρία τέρματα στο δεύτερο 45λεπτο.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ – ΡΑΧΙΑ 1-4

Σκόρερ: 30’, 60’, 68’ 0-3 Παναγιωτίδης, 76’ Χαρατσίδης 1-3, 91’ Παναγιωτίδης 1-4

Διαιτητής: Ρηγόπουλος

Βοηθοί: Χαλατζιούκας, Ζουρνατζίδης

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Αντωνίου, Αμανατίδης Β., Τσιμενίδης, Δρενοβιάδης Β., Μίχος (60’ Δημητρούσης), Κωστογλούδης (74’ Κεσίδης), Γκότσης, Μπαξεβάνης, Χαρατσίδης, Δρενοβιάδης (63’ Τομπουλίδης), Κωστόπουλος.

ΡΑΧΙΑ: Φλώρος, Κουτσαντάς, Δάμτσης, Τζιβάρας, Παρμάκας, Γκανιός, Τσιάμπας, Μεντανίδης (88’ Βλάχος), Βόλτης (88’ Παπαδόπουλος), Κανδυλίδης (90’ Κασάπης), Παναγιωτίδης.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Ραχιά είχε σε μεγάλη ημέρα τον Παναγιωτίδη και άνοιξε το σκορ στο ημίωρο. Στο δεύτερη μέρος σημείωσε άλλα δυο γκολ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Τα Λευκάδια μείωσαν σε 1-3 αλλά στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και τέταρτο γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-1

Σκόρερ: 17’ Μάινος 1-0, 73’ Χουρίδης 1-1

Διαιτητής: Μαυρίδης

Βοηθοί: Σαμαράς, Ζαχαριάδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σαράντης, Κατσαράκης, Λένος (90’ Σάκκος), Νικόλοφ (75’ Καντερίσκας), Μήτσικας Α., Μήτσικας, Μάινος, Παπαδής, Σαράφης, Σύρκος (65’ Ηλίας), Σεπιτάνος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Αντιφάκος, Γαλανός, Χουρίδης, Κούτης (70’ Τουμαράς), Μπράτσης, Καρούτσος, Βασιλείου (13’ Λάμπρου), Γκογκόπουλος, Κολτσάκης (70’ Αλατσίδης), Χατζηιωαννίδης, Μάκης.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο πρώτο μέρος, πριν το εικοσάλεπτο, ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα και το συντήρησε μέχρι το 73’ Εκεί οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση και το 1-1 έμεινε εως το τέλος. Στο 85’ αποβλήθηκε ο Γκογκόπουλος του Αχιλλέα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΣΩΜΑΤΑ 3-1

Σκόρερ: 19’ Μάρκου 1-0, 44’ & 65’ Οργιανέλης 3-0, 74’ Τσιώμος 3-1

Διαιτητής: Τραούδας

Βοηθοί: Πιπερίδης, Ευθυμιάδης

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Δημητρίου, Καρύδας, Λαζαρίδης, Τσανασίδης, Γιοβανόπουλος Π., Οργιανέλης (82’ Κοτρώνης), Γιοβανόπουλος Γ. (69’ Κούβαρος), Μάρκου (69’ Σταύρου, 82’ Παππάς), Μπάμπαλος, Νανόπουλος, Αλαμπορινός (46’ Τσιουγγαρής).

ΑΣΩΜΑΤΑ:  Ανδρεάδης, Ρηγόπουλος, Γεωργιάδης (26’ Καμπίσιος), Σερασκιέρης, Φουρκιώτης, Ιωσηφίδης, Γαλάνης, Τσιώμος, Μιχαλόπουλος, Λίβας, Πολιτίδης (73’ Τεντσογλίδης.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Ακαδημία προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, σημειώνοντας τέρματα στο εικοσάλεπτο και στην λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τρίτο τέρμα και «καθάρισαν» το ματς. Τα Ασώματα το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-1.

ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 0-1

Σκόρερ: 65’ Χαλβατζής

Διαιτητής: Παπαργυρίου

Βοηθοί: Χρυσάνης, Γκόγκας

ΑΕΠ: Σιουκιούρογλου, Βαφειάδης (67’ Βόλκος), Χολέβας, Κουκλιανιώτης, Γιάννου, Μωυσίδης, Παπαδόπουλος, Καφετζής (67’ Καραγιάννης), Κακούλης, Μιχαηλίδης (82’ Γκίτσιος), Δάσιος (82’ Κούλης).

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Πασβάνης, Τσιλώνης, Δήμου, Κονγκέζος, Δίπλας, Γιαννάκης (30’ Σολάκογλου), Τσιάτσης, Αποστολίδης, Σαββίδης, Δολδούρης, Χαλβατζής.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το γειτονικό ντέρμπι στην Ραχιά. Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, η Αγία Βαρβάρα στα μισά του δευτέρου μέρους σκόραρε και κράτησε το προβάδισμά της έως το τέλος.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"