ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το παράπονο του προέδρου του Άτλαντα Ζερβοχωρίου

Το παράπονό του εξέφρασε με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του Άτλαντα Ζερβοχωρίου, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, με αφορμή ένα γεγονός που συνέβη στον Σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας του με τον Κεραυνό Επισκοπής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ

11 Νοεμβρίου 2023 διεξάγεται αγώνας του Α τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας μεταξύ του Άτλαντα Ζερβοχωρίου και του Κεραυνού Επισκοπής στο γήπεδο της Επισκοπής. Οι ομάδες φοράνε τις εμφανίσεις της φωτογραφίας και ο διαιτητής διεξάγει κανονικα την αναμέτρηση καθώς θεωρεί ΟΡΘΑ ότι πληρούν τις προϋποθέσεις.

Σήμερα, 3 Φεβρουαρίου 2024 διεξάγεται ποδοσφαιρική αναμέτρηση με αντίπαλες τις ίδιες ομάδες στο γήπεδο του Ζερβοχωρίου με γηπεδούχο την ομάδα μας. Οι ομάδες φοράνε ακριβώς τις ίδιες εμφανίσεις που φορούσαν την 11 Νοεμβρίου 2023, όπως φαίνονται στην φωτογραφία. Με καλεί ο διαιτητής του αγώνα και με ενημερώνει οτι πρεπει να αλλάξουμε φανέλες, καθώς δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και ως γηπεδούχοι υποχρεούμαστε εμείς να προβούμε στην αλλαγή αυτή. Τον ενημερώνω οτι με τις ίδιες εμφανίσεις διεξήχθη ο αγώνας στον πρώτο γύρο στην Επισκοπή και οτι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Απαιτεί την αλλαγή και δηλώνει οτι δεν θα ξεκινήσει τον αγώνα με τις συγκεκριμένες εμφανίσεις. ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σε όλη αυτή την ιστορία είναι οτι ο διαιτητής του σημερινού αγώνα, που θεωρούσε οτι έπρεπε να αλλάξουμε ρουχα, ειναι ο ίδιος διαιτητής με αυτόν που διεξήγαγε τον αγώνα στην Επισκοπή, ΧΩΡΙΣ να έχει κανένα προβλημα με τις εμφανίσεις των ομάδων, ΧΩΡΙΣ να ζητήσει από την γηπεδούχο ομάδα της Επισκοπής να τις αλλάξει και ΧΩΡΙΣ να απειλήσει ότι δεν θα ξεκινήσει τον αγώνα . ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

Υ.Γ. Ασχολήθηκα με την ομάδα με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για το άθλημα, με τις πιο αγνές προθέσεις, ήρθα αντιμέτωπος με περίεργες καταστάσεις, αλλά το σημερινό συμβάν πραγματικά μου έδωσε να καταλάβω πως έφτασε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο σημείο που έφτασε!