ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα για το επεισοδιακό ματς Κοπανού - Μελίκης

Με ένα επεισοδιακό ματς, έπεσε το Σάββατο η αυλαία του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο γήπεδο του Κοπανού, η τοπική ομάδα αντιμετώπισε τη Μελίκη (2-2), με τον αγώνα να σημαδεύεται από "έκτροπα" λίγο πριν το τέλος του και να ολοκληρώνεται με αρκετή καθυστέρηση, καθώς υπήρξε διακοπή δύο φορές!

Αφορμή ήταν ο τραυματισμός του β' βοηθού Γιαγκιτζόγλου, ο οποίος στο 73ο λεπτό του παιχνιδιού σωριάστηκε λιπόθυμος στο έδαφος μετά από τράβηγμα "φιλάθλου" από την κερκίδα!!!

Το ματς διακόπηκε για περισσότερα από 20 λεπτά, οι διαιτητές και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, από όπου βγήκαν όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, κυρίως στην κερκίδα. Καθώς ο συγκεκριμένος βοηθός διαιτητή κατευθυνόταν στην θέση του, ένας φίλαθλος τον έβρισε και αυτός επέστρεψε στα αποδυτήρια μαζί με τους άλλους δύο συναδέλφους του και βγήκαν και πάλι αφού οι φίλαθλοι εκκένωσαν την κερκίδα, με το παιχνίδι να διεξάγεται υπό το φως των προβολέων, μέχρι τη λήξη του!

Στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής της αναμέτρησης Ρηγόπουλος ανέφερε τα εξής:

Στο 60' του αγώνα απέβαλλα (κόκκινη κάρτα) τον δηλωθέν ως εκπρόσωπο της γηπεδούχου ομάδος "ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ" κο Καραγιάννη διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση του α' βοηθού διαιτητή.

Στο 73' του αγώνα και σε φυσική διακοπή αντιλήφθηκα ότι ο β' βοηθός διαιτητή έχει χάσει τις αισθήσεις του και βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος. Σπεύσαμε στο μέρος του και τον επαναφέραμε. Πριν πέσει προηγήθηκε αρπαγή του β' βοηθού από φίλαθλο της γηπεδούχου ομάδας (ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ) φορώντας τα διακριτικά της ομάδας. Στην προσπάθειά του να αποφύγει το τράβηγμα από έξω από τον φράχτη χτύπησε το κεφάλι του στο κάγκελο. Σε εκείνο το χρονικό σημείο πραγματοποιήθηκε 22' διακοπή για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Καθ' όλη την διάρκεια της διακοπής, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας "ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ" που συγκεντρώθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου και εξύβριζαν τον β' βοηθό με τις εξής φράσεις: "Γ.... το σπίτι σου π.... γ.... θα φύγεις με φορείο από εδώ κ....". Μετά την λήξη του αγώνα πλήθος φιλάθλων της γηπεδούχου ήταν συγκεντρωμένοι δίπλα από τον φράχτη των αποδυτηρίων των διαιτητών και μας εξύβριζαν με τις εξής φράσεις: "Γ.... θα π...."