ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αναβολή και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Καμία αγωνιστική δράση δεν θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα, λόγω πένθους για τον άτυχο οπαδό του Εθνικού, με την αναβολή που ανακοίνωσε η ΓΓΑ να αφορά και τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κο Καραμελίδη, μας τόνισε ότι υπήρξε νεότερη ενημέρωση από το υπουργείο προς την ΕΠΟ που έλεγε πως η αναβολή αφορά και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και έτσι δεν θα διεξαχθεί κανένα επίσημο παιχνίδι ποδοσφαίρου αυτή την εβδομάδα στην Ελλάδα.

Έτσι, η 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, ενώ όσον αφορά την Α2 κατηγορία το πρόγραμμα θα πάει πίσω μία εβδομάδα και έτσι η 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/10.

Επίσης, όπως μας ενημέρωσε ο κος Καραμελίδης, υπάρχει πρόθεση να μην επιτραπεί ούτε και η διεξαγωγή φιλικών αγώνων για το προσεχές Σαββατοκύριακο!

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας

Απο την ΕΠΣ Ημαθιας ανακοινωνεται οτι, συμφωνα με την αποφαση του Υφυπουργου Αθλητισμου κ.ΑΔΡΙΑΝΟΥ,ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ολοι οι αγωνες πρωτ/τος ,ολων των Κατηγοριων καθως και το ΠΑΔΙΚΟ πρωτ/μα για το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 4 & 5.10.2014.

Ειδικα για τους αγωνες της Α1 Ερασιτεχνικης της 4ης αγων.ημερας, αυτοι θα διεξαχθουν αντι του ΣΑΒΒΑΤΟΥ 4.10.14 την ΤΕΤΑΡΤΗ 8.10.14 και ωρα 16.00.