ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΣ Λευκαδίων: "Τρακτεράκι φάντασμα"!!!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Λευκαδίων, όπου "ρίχνει τα βέλη" προς κάθε κατεύθυνση για το τρακτεράκι της ομάδας, το οποίο δόθηκε πριν λίγα χρόνια στο βιολογικό της Νάουσας και ακόμα δεν έχει επιστραφεί, παρά τις υποσχέσεις επί υποσχέσεων που λαμβάνουν οι άνθρωποι της ομάδας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Τρακτεράκι φάντασμα" θα βάζαμε ως τίτλο αν θέλαμε να γράψουμε αυτά που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια από ανθρώπους που εκλέξαμε νομίζοντας πως θα βοηθήσουν τον τόπο μας.

Και όμως δεν είναι τίτλος μυθιστορήματος αλλά είναι πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα μας ξεκινάει πριν 3-4 χρόνια πηγαίνοντας στο βιολογικό της Νάουσας ένα τρακτεράκι (χορτοκοπτικό) το οποίο είχε αγοράσει παλιότερη διοίκηση της ομάδας μας με κόπο και μεράκι προσπαθώντας να αφήσει μια κληρονομιά στην ομάδα που αγαπούσαν.

Από εκείνη την στιγμή και έπειτα το τρακτεράκι αυτό έχει εξαφανιστεί. Έχουμε κάνει αρκετές προσπάθειες να συζητήσουμε ώστε να βρεθεί μία λύση να πάρουμε κάτι που μας ΑΝΗΚΕΙ. Με όσους έχουμε μιλήσει η απάντηση ήταν θα σας βοηθήσω (κατά τον προεκλογικό αγώνα φυσικά) πλέον δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι πλέον έχουμε κουραστεί να μας κοροϊδεύουν και να το παίζουν καλοί για τα μάτια του κόσμου ήρθε η ώρα να ακουστεί η δικιά μας αλήθεια.

Το μηχάνημα αυτό μας ΑΝΗΚΕΙ και κάποιοι κύριοι αντιδήμαρχοι το χαρίζουν δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να το παίξουν καλοί. Κλείνοντας θα θέλαμε να προσθέσουμε πως δεν φτάνει που χάσανε το μηχάνημα μας αλλά εδώ και 2 μήνες προσπαθούμε να κουρέψουμε το γήπεδο μας και ο Δήμος δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα μας. Ένα αίτημα το οποίο θεωρούμε πως είναι το αυτονόητο.