ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' ΕΠΣΗ: Τα φώτα στη Νάουσα για το ντέρμπι κορυφής [Αποτελέσματα ψηφοφορίας]

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι της Α’ ΕΠΣΗ έφτασε, μιας και το Σάββατο (18/11) κοντράρονται στο ΔΑΚ Νάουσας τα δύο φετινά φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, ο γηπεδούχος ΦΑΣ Νάουσα αντιμετωπίζει την ισόβαθμή του στην κορυφή της βαθμολογίας ΑΕ Αλεξάνδρειας, σε ένα ματς που συγκεντρώνει τα βλέμματα των φιλάθλων της Ημαθίας και που το αποτέλεσμά του θα δείξει ποια ομάδα θα έχει το «πάνω χέρι» για την κατάκτηση του τίτλου.

Το δικό τους ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, με την Επισκοπή να «δοκιμάζεται» στη Μελίκη, τα Τρίκαλα να υποδέχονται τον Άγιο Γεώργιο, τα Καβάσιλα να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Πατρίδα και τον Κοπανό να φιλοξενεί το Μακροχώρι.

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ KERKIDASPORT

Με αφορμή το Σαββατιάτικο ντέρμπι κορυφής της Α’ ΕΠΣΗ, το kerkidasport.gr κάλεσε τους φιλάθλους να ψηφίσουν την ομάδα που πιστεύουν ότι θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στη δημοσκόπηση πήραν μέρος περίπου 350 άτομα, με το 56% να «χρίζει» πρωταθλήτρια την ομάδα της Αλεξάνδρειας, το 37% αυτή της Νάουσας, ενώ ένα 7% να επιλέγει το «άλλη ομάδα».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ ΕΠΣΗ – 8η αγωνιστική

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 (15:00)

Τρίκαλα - Αγ. Γεώργιος
Μελίκη - Επισκοπή
Πατρίδα - Καβάσιλα
Κοπανός - Μακροχώρι
Νάουσα - Αλεξάνδρεια
Ρεπό: Ζερβοχώρι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αλεξάνδρεια 18
2. Νάουσα 18
3. Επισκοπή 13
4. Τρίκαλα 12
5. Αγ. Γεώργιος 9
6. Καβάσιλα 7
7. Μελίκη 7
8. Πατρίδα 6
9. Κοπανός 6
10. Μακροχώρι 5
11. Ζερβοχώρι 1