ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πέρασε από τη Μελίκη και διατηρήθηκε στην κορυφή η Νάουσα

Σημαντική νίκη με 1-2 απέναντι στην ενισχυμένη μεταγραφικά Μελίκη, πέτυχε η Νάουσα για την εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΗ.

Μετά από ένα όμορφο ματς, οι «κυανόλευκοι» παίζοντας με αρκετούς νεαρούς στην σύνθεσή τους λόγω απουσιών, έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση συνδυάζοντας εμπειρία και ταλέντο.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Μελίκης στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο και έδειξε ότι δεν την αξίζει να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 22’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμπρίτσιου από πλάγια θέση, ο Αργυρίου πήρε την πρώτη κεφαλιά στο ύψος της περιοχής πασάροντας στον Τούφα και αυτός με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Στο 44’ μετά από κόρνερ των γηπεδούχων και σύγχυση στα καρέ της Νάουσας, ο Σερασκιέρης με πλασέ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 68’ ο νεαρός Χίσα με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Διαμαντόπουλου γράφοντας το τελικό 1-2, το οποίο παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες και κυρίως η Νάουσα, δεν άλλαξε ως το τέλος.

Άριστη ήταν η διαιτησία του Παπαργυρίου και των βοηθών του, Μητρόπουλου και Μουρατίδη.

ΝΑΟΥΣΑ: Κωστογλίδης, Βασιλειάδης, Τούφας, Κουκουφίκης, Αργυρίου, Παπαδόπουλος, Λογγινίδης, Τσιάμπας, Χίσα (75’ Χιονίδης), Παπαγεωργόπουλος, Λαμπρίτσιος (54’ Κουρίδης).

ΜΕΛΙΚΗ: Διαμαντόπουλος, Μπουκουβάλας, Παπαδόπουλος, Σερασκιέρης, Μπρέγκου, Βουδούρης, Λίπε, Ψάλτης (80’ Καλαϊτζίδης), Βενιόπουλος, Παπαδημητρίου (70’ Κωστογλίδης), Ντέλλας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ