ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα είπε «έξω από τα δόντια» για τη Βέροια ο Δημήτρης Πρίντζιος!

Ο προπονητής της ΑΕ Αλεξάνδρειας Δημήτρης Πρίντζιος, μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την μεγάλη του αγάπη, τη Βέροια, ρωτήθηκε από το kerkidasport.gr να σχολιάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον η άλλοτε κραταιά ομάδα.

Ο ικανός τεχνικός τα είπε «έξω από τα δόντια», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι όσοι έφεραν σε αυτό το σημείο τον ιστορικό σύλλογο!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ σε αυτή την κατάσταση που είναι η Βέροια. Θυμάμαι που με έπαιρνε ο πατέρας μου και πηγαίναμε να δούμε την Βέροια είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Τέτοια αγάπη είχαμε και έχουμε για την ομάδα. Είναι κρίμα και λυπηρό να βλέπεις τη Βέροια σε αυτή την κατάσταση. Όλοι αυτοί που την έφεραν εδώ θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες. Δυστυχώς την αφήσανε, την παρατήσανε την ομάδα στο έλεος.

Ο Αγάπιος Αναστασιάδης κάνει ότι μπορεί. Ξεκίνησε για Α’ τοπικό και παίζει Γ’ Εθνική, με παιδιά που δεν μπορούν από τη μια στιγμή στην άλλη να σταθούν σε αυτή την κατηγορία. Δεν γίνεται αυτό, πρέπει να έχουν εμπειρίες και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η Βέροια αυτή τη στιγμή περνάει δύσκολα. Εγώ αυτό που μπορώ να πω, γιατί έχω παίξει τη Γ’ Εθνική με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, είναι να κάνουν υπομονή, να μαζέψουν όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται και τον Ιανουάριο να κάνουν μεταγραφές ώστε η ομάδα να σωθεί. Έχει 5-6 έμπειρους παίκτες αυτή τη στιγμή, αν πάρει άλλους τόσους, θα κάνει μια καλή ομάδα και πιστεύω θα καταφέρει να σωθεί.

Από εκεί και πέρα ξέρει ο προπονητής τι πρέπει να κάνει, ο Αντώνης Παπατζίκος είναι καλός προπονητής, είναι δίπλα και ο Μανώλης Γιοβανόπουλος, όλοι είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Να αφήσουν την ομάδα την ησυχία της, περνάει δύσκολα αυτή τη στιγμή. Αλλά ακόμα και αν πέσει θα ξεκινήσει από το μηδέν και σιγά-σιγά θα βρει τον δρόμο της, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Αυτοί που είναι τώρα κάνουν ότι μπορούν.

Να αναλάβουν την ευθύνη αυτοί που την έφεραν εδώ».