ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανώτερη η Νάουσα κέρδισε την Πατρίδα και προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου

Ένα όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι έγινε στη Νάουσα, για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, όπου ο γηπεδούχος ΦΑΣ ήταν ανώτερος και κέρδισε 1-0 την Πατρίδα, περνώντας στην επόμενη φάση.

Οι "κυανόλευκοι" ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και αν αξιοποιούσαν τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν ή αν δεν έβρισκαν μπροστά τους έναν εξαιρετικό Ευαγγελόπουλο, θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Από την πλευρά της η ομάδα της Πατρίδας στάθηκε καλά στο γήπεδο και είχε 1-2 καλές ευκαιρίες για γκολ.

Το νικητήριο τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε στο 55ο λεπτό με πλασέ ο Τσιάμπας, ενώ η Νάουσα είχε και δυο δοκάρια με τους Τσιάμπα και Λογγινίδη.

Δίκαια λοιπόν η πρόκριση του ΦΑΣ στους 8 του Κυπέλλου, ενώ θετικές εντυπώσεις άφησαν και κάποιοι νεαροί παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον Γιάννη Κερλίδη, καθώς για διάφορους λόγους απουσίαζαν 4-5 βασικοί.

Διαιτησία: Παζαρτζικλής, Τάλιου, Λούρης

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με τους εξής:

ΝΑΟΥΣΑ: Κασαπίδης, Βασιλειάδης, Τούφας, Χιονίδης, Αργυρίου, Παπαδόπουλος, Λογγινίδης, Τσιάμπας, Χίσα, Παπαγεωργόπουλος, Κουκουφίκης.

ΠΑΤΡΙΔΑ: Ευαγγελόπουλος, Γκουτζιλίκας, Κρεμλίδης, Κολμπουτσάι, Ασλάνογλου, Μισαηλίδης, Χατζόπουλος, Χολέβας, Κουσουλάκης, Αθανασιάδης, Ντινόπουλος.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου