ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας - "Στ. Γαϊτάνος"

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ο ετήσιος αγιασμός της Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας – «Στέφανος Γαϊτάνος» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ραχιάς.

 Παρόντες ο Πρόεδρος της Α.Ε.Π. κ. Γκαϊτατζής Φώτιος, μέλη του Δ.Σ., το προπονητικό επιτελείο, οι μικροί μας ποδοσφαιριστές και οι γονείς τους. Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Π. ευχήθηκε στα παιδιά καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και ευχαρίστησε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη τους προς τη Σχολή. Τέλος, ευχαρίστησε την επιχείρηση GalanisOil (ΑΦΟΙ Γαλάνη) και όλους τους χορηγούς της ομάδας για τη διαχρονική τους υποστήριξη.

Με την παρουσία τους την τελετή του αγιασμού τίμησαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών  Έργων – Αναπλ. Δημάρχου Δ. Βέροιας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μουρτζίλας Στέργιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ράχης κ. Μαργαριτόπουλος Νίκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Κορωνάς Θεόφιλος και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι κ. Γεωργιάδης Κώστας και κ. Φουρκιώτης Δημήτρης (Πρόεδρος παλαίμαχων Α.Ε.Π. Βέροιας).

Στον αγιασμό πραγματοποιήθηκε, ύστερα από προσωπικές ενέργειες του Αντιδημάρχου Βέροιας κ. Τσαχουρίδη Αλέξανδρου, και η δωρεά ενός απινιδωτή στην ομάδα της Α.Ε.Π. Το Δ.Σ., το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. τον ευχαριστούν θερμά!

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους γεμάτη με πλούσιες εμπειρίες!