ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανακοίνωση του Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου

Από την διοίκηση του Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σύσσωμη η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίχτες της ομάδας του  «Απόλλων» Αγίου Γεωργίου εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Τρούπκο Δημήτριο που τραυματίστηκε σοβαρά, την Κυριακή στον αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας  μας με αντίπαλο τον Κεραυνό Επισκοπής και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας.

Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε κάταγμα κνήμης, κάτι το οποίο θα τον κρατήσει μακριά από την ενεργό δράση και την δουλεία του δυο με τρεις μήνες. Ευχόμαστε στον Δημήτρη να έχει γρήγορη ανάρρωση και να βγει δυνατός από αυτήν την δοκιμασία. Η διοίκηση της ομάδας θα είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή της για ότι χρειαστεί.

Με αφορμή και τον τελευταίο τραυματισμό του νεαρού μας ποδοσφαιριστή θα θέλαμε να εκφράσουμε την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ και το ΠΑΡΑΠΟΝΟ μας προς κάθε κατεύθυνση για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρόμοια περιστατικά τραυματισμών ουκ ολίγες φορές και να αναγκαζόμαστε να βλέπουμε ποδοσφαιριστές μας, όχι μόνο να λείπουν από της υποχρεώσεις την ομάδας (που είναι και το λιγότερο σημαντικό) αλλά και να υποφέρουν σωματικά και  οικονομικά μην μπορώντας να ανταπεξέλθουν στα έξοδα αποθεραπείας χάνοντας και το μεροκάματο τους, στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι.

Η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να επισημάνει τα εξής προς κάθε υπεύθυνο-αρμόδιο:

Κύριοι σας έχουμε ζητήσει επανειλημμένα την καλύτερη αντιμετώπιση σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια ως προς την προστασία για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας κάτι το οποίο συστηματικά δεν γίνεται με αποτέλεσμα να έχουμε επαναλαμβανόμενα περιστατικά.

Χαρακτηριστικό το πρόσφατο παράδειγμα του ποδοσφαιριστή μας  αφού ο διαιτητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης από την αρχή του παιχνιδιού επέτρεπε το σκληρό παιχνίδι σε βάρος της ομάδας μας αρνούμενος κατηγορηματικά να υποδείξει την κίτρινη κάρτα και να ηρεμήσει το σκληρό παιχνίδι παρά της επανειλημμένες εκκλήσεις που δέχτηκε από εμάς και κατά την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου όσο και κατά την διάρκεια της ανάπαυλας από μέλη της διοίκησης μας. Συγκεκριμένα η πρώτη κίτρινη κάρτα δόθηκε μετά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας είναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ και ότι σαν κύρια πηγή εισοδήματος τους δεν είναι το ποδόσφαιρο, οπότε επιτρέψτε λοιπόν σε αυτά τα παιδία που αγαπούν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο να επιστρέφουν σπίτι τους μετά από ένα παιχνίδι και στις δουλειές τους και όχι να τρέχουν στα νοσοκομεία, για αυτό τον λόγο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ από την ερχόμενη κιόλας αγωνιστική την  καλύτερη αντιμέτωπη από τους διαιτητές όχι με την έννοια της εύνοιας αλλά την προστασία της σωματικής ακεραιότητας της ομάδας μας.

ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΕΠΣ Ημαθίας να πάρει θέση και με οδηγίες προς τους διαιτητές της να τους επισημάνει να εκφράζουν ποιο σκληρά τον κανονισμό για να σταματήσουν ανάλογοι τραυματισμοί όχι μόνο δικών μας ποδοσφαιριστών αλλά και κάθε άλλου που αγαπάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Κύριοι ευελπιστούμε ότι θα ακουστεί το παράπονο που εκφράζουμε μέσω αυτής της ανακοίνωσης μας και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε σε κάθε ενέργεια σας για αυτό το σκοπό.

Εκ της διοικήσεως».