ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι εδώ ΠΑΡΩΝ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι εδώ κόντρα στην επιθυμία κάποιων να διαλυθεί και ότι άλλαξε ριζικά την φιλοσοφία και τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι εδώ ΠΑΡΩΝ, κόντρα στην επιθυμία κάποιων για διάλυση της ομάδας μας! Αλλάζοντας ριζικά τη φιλοσοφία και τους στόχους μας σε συνεργασία με την Ακαδημία ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ δίνουμε την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής μας να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Με προπονητή τον ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟ κάτοχο "UEFA B" και Παιδαγωγό ,η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα την προετοιμασία της με πολλές φιλοδοξίες! Το ροστερ της ομάδας αποτελείται από 23 νεαρούς ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Με πρόεδρο το Δημήτρη Σιμψερή και νέα μελη στη διοίκηση, πάντοτε με τη στήριξη της οικογένειας Παπαδόπουλου και το Σωκράτη Φετεινίδη ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ θα συνεχίσει να γράφει ιστορία...

Τα εισιτήρια διάρκειας βρίσκονται ήδη στη διάθεση των φιλάθλων.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 4.00μμ η ομάδα μας δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα για το θεσμό του κυπέλου στην έδρα του ΦΙΛΊΠΠΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ.