ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με φιλοδοξίες ρίχνεται στη μάχη των επίσημων υποχρεώσεων ο ΦΑΣ Νάουσα

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, άπαντες στη Νάουσα βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα και αποφασισμένοι να μπουν στη νέα αγωνιστική περίοδο, που ξεκινάει το Σάββατο με το Κύπελλο της ΕΠΣΗ, έχοντας σαν κύριο στόχο να ξεφύγει επιτέλους ο ΦΑΣ από το τοπικό και παράλληλα να δημιουργήσει μια ομάδα με παρόν και μέλλον.

Στις 50 περίπου ημέρες που κράτησε η προετοιμασία, ο προπονητής Γιάννης Κερλίδης ετοίμασε την ομάδα στον βαθμό που του επέτρεπαν οι συνθήκες, αλλά και το έμψυχο υλικό, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύνολο που να έχει φιλοδοξίες και με στόχο η λήξη της περιόδου να βρει τους «κυανόλευκους» σε υψηλότερη κατηγορία.

Από πλευράς διοίκησης, ο Σάκης Παπατάνος εκφράζοντας όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την προσπάθεια, δήλωσε πως έγινε ότι ήταν δυνατόν, τόσο από οργανωτικής πλευράς, όσο από ενίσχυσης του έμψυχου υλικού αλλά και από παροχής εφοδίων, ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Για τη νέα σεζόν που ξεκινάει, ο κ. Παπατάνος ευχήθηκε να γίνει μια καλή αγωνιστική χρονιά με ιδανικές συνθήκες, αμερόληπτη διαιτησία και τον κόσμο να βρεθεί στα γήπεδα, μιας και η παρουσία του συμβάλει καθοριστικά στην απόδοση των ομάδων.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου