Νάουσα: Ικανοποίηση Κερλίδη για την προετοιμασία

Σε καλούς ρυθμούς και χωρίς τυμπανοκρουσίες, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΦΑΣ Νάουσα ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» Γιάννης Κερλίδης, μιλώντας στο kerkidasport.gr και στον Λάκη Λαζάρου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας και την δημιουργία μιας ομάδας, που θα απαρτίζεται από νέο αίμα και κάποιος έμπειρους παίκτες.

Ο έμπειρος τεχνικός του ΦΑΣ εξήρε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, την οργάνωση αλλά και την πλήρη στήριξη που έχει από πλευράς διοίκησης, ενώ μόνο καλά λόγια είπε για τον άμεσο συνεργάτη του κ. Κοτζιάμπαση και τον γυμναστή κ. Πέιο.

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την δυναμική του έμψυχου υλικού, για τους παίκτες που έμειναν από την περσινή περίοδο, για τους αρκετούς Ναουσαίους που επανήλθαν και για τις προσθήκες των νεαρών παικτών που έγιναν, οι οποίοι έχουν παρόν και μέλλον.

«Μου δίνεται μια αισιόδοξη εικόνα με την οποία ελπίζω να συνεχίσουμε και το υπόλοιπο διάστημα της προετοιμασίας, αλλά και να μπούμε στο νέο πρωτάθλημα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιάννη Κερλίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα γίνουν πιθανότατα άλλες 1-2 προσθήκες, αφού υπάρχουν κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι με τους οποίους συζητάει η διοίκηση. Επίσης, θα γίνουν και κάποια ακόμη φιλικά παιχνίδια.

Με αυτή τη νέα δομή θα πορευτεί ο ΦΑΣ Νάουσα, ελπίζοντας ότι και οι συνθήκες του νέου πρωταθλήματος θα είναι βελτιωμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να επανέλθει κατά το δυνατόν και ο φίλαθλος κόσμος στα γήπεδα, αλλά και όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να νοιώθουν ότι προσφέρουν σε αυτό.

Λάκης Λαζάρου