ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σε κλίμα αισιοδοξίας η «πρώτη» του ΦΑΣ Νάουσα

Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα της πρώτης συγκέντρωσης και προπόνησης για τον ΦΑΣ Νάουσα, κυρίως από την παρουσία του έμψυχου υλικού, καθώς παραβρέθηκαν περισσότεροι από 20 παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ αυτών ήταν και κάποιοι που επανήλθαν στην ομάδα (Μπιγκάνος, Βακαλίδης, Παπαδόπουλος, Λαφάρας, Αργυρίου), ενώ θα ακολουθήσουν και ορισμένοι ακόμα που έχουν πρόθεση και διάθεση να επιστρέψουν, όπως ο Τούφας που παραβρέθηκε στην «πρώτη» και θα είχε συνάντηση το βράδυ με τον γενικό αρχηγό Σάκη Παπατάνο και κάποια μέλη της διοίκησης, για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του.

Το τεχνικό επιτελείο αποτελείται από τον προπονητή Γιάννη Κερλίδη, τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Κοτζιάμπαση, τον γυμναστή κ. Πέιο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γ. Κασαπίδη, ο οποίος μάλιστα αν χρειαστεί ίσως βοηθήσει και… εντός γηπέδου μέσα στην σεζόν.

Η ομάδα θα αντλήσει κάποιους παίκτες και από την Ακαδημία του Δ. Κοτζιάμπαση, που ήταν και στην σημερινή πρώτη προπόνηση, ενώ παρόντες ήταν και κάποιοι παίκτες από την ερασιτεχνική ομάδα της Βέροιας.

Μιλώντας στον συνεργάτη μας Λάκη Λαζάρου, ο Γιάννης Κερλίδης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την παρουσία του έμψυχου υλικού, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι θα γίνουν και ορισμένες ακόμα προσθήκες, για να δημιουργηθεί μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.

Από πλευράς διοίκησης ο γενικός αρχηγός Σάκης Παπατάνος τόνισε ότι θα γίνει το παν για να προσφερθούν όλα τα εφόδια στο προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, για να δημιουργηθεί μια ομάδα αντάξια της ιστορίας της.

Είναι γεγονός ότι υπάρχει μια έντονη κινητικότητα για την ενίσχυση των «κυανόλευκων» αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο. Μοναδικό μελανό σημείο ήταν η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου (έχει αντέξει όλες τις κακουχίες εδώ και 35 χρόνια), αφού λόγω του πρόσφατου καύσωνα υπήρχαν πολλά καμένα σημεία. Θα πρέπει η διοίκηση του σταδίου και οι υπάλληλοι να επέμβουν για να αποκατασταθούν οι ζημιές και το γήπεδο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους αγώνες της νέας σεζόν.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου