ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πόσες και ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ

Την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ, ξεκινούν αυτές τις μέρες οι περισσότερες ομάδες που θα μετέχουν φέτος στην κατηγορία.

Η κλήρωση της Α’ και Β’ ΕΠΣΗ, αλλά και του Κυπέλλου, θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι έως τις 9/9.

Επίσης, στις 21 Αυγούστου στο κέντρο «Πολιτεία» του Νεοκάστρου, θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση, όπου θα γίνει ο καθιερωμένος απολογισμός, ενώ θα ψηφιστεί και η αλλαγή καταστατικού.

Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την κίνηση και τις ανακοινώσεις που έχουν κάνει, οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας είναι 9, αφού τα Τρίκαλα και τα Καβάσιλα δεν έχουν δώσει σημεία… ζωής όσον αφορά την έναρξη του προγραμματισμού τους και είναι με ερωτηματικό, ενώ δεν θα πάρει μέρος ο ερασιτέχνης ΝΠΣ Βέροια μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ θα γίνει με 9 έως 11 ομάδες, ενώ από εκεί και πέρα είναι θέμα της ΕΠΣΗ αν θα γίνει κρούση στον Ολυμπιακό Νάουσας, που είναι ο 5ος στην σειρά της περσινής βαθμολογίας της Β’ ΕΠΣΗ και αν θα δεχθεί να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία

Οι ομάδες που σίγουρα θα πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, είναι η Νάουσα, η Αλεξάνδρεια, το Μακροχώρι, η Μελίκη, ο Κοπανός, ο Αγ. Γεώργιος, η Πατρίδα, το Ζερβοχώρι και η Επισκοπή.