ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας: Φιλοσοφία - Οργάνωση - Λειτουργία

Τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκινά η Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας – «Στέφανος Γαϊτάνος».

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Το μέλλον, η προοπτική είναι τα παιδιά. Στήριγμα στην πραγματοποίηση του ποδοσφαιρικού τους ονείρου η Σχολή μας με τις γνώσεις, την πείρα, την τεχνολογική υποστήριξη, με ένα γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο, γήπεδα σε πολύ καλή κατάσταση, με στόχο μια σύγχρονη προπονητική προσέγγιση.

Φέτος θα δημιουργηθεί και τμήμα Κ16 (γεννηθέντες 2008 – 2009), που θα λειτουργεί σε άμεση σύνδεση με την Α.Ε.Π., καθώς παιδιά που δείχνουν δυνατότητες θα παίρνουν συμμετοχές και στην Α.Ε.Π. Άλλωστε, η αξιοποίηση νέων παιδιών, με στήριγμα πάντα έμπειρους παίκτες του αντρικού τμήματος, αποτελεί βασική φιλοσοφία της Σχολής η οποία επικεντρώνεται στην αξιοποίηση των νέων και στην παροχή ευκαιριών στα νέα παιδιά στο Πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στην ποδοσφαιρική – παιδαγωγική μας Σχολή, που λειτουργεί στα πρότυπα μεγάλων ομάδων, δεχόμαστε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 ετών και άνω (τα τμήματα είναι μεικτά – αγόρια κορίτσια- για τις ηλικίες Κ6 έως και Κ12. Οι προπονητές των τμημάτων Κ6-Κ8-Κ10-Κ12-Κ14-Κ16 είναι διπλωματούχοι, με ειδίκευση στις μικρές ηλικίες και με υποστήριξη στο έργο τους από εξειδικευμένους επιστήμονες (διατροφολόγο, εργοφυσιολόγο, ψυχολόγο, αθλητίατρο, αλλά και ειδικά κέντρα εκτίμησης και αξιολόγησης).

Προβλέπονται ακόμη στο σχεδιασμό της νέας χρονιά:

1. Τοποθέτηση κάμερας για λήψη προπονήσεων και αγώνων και στη συνέχεια ανάλυσή τους.

2. Χρήση κομπιούτερ, που με τη βοήθεια ειδικών λογισμικών προγραμμάτων προσφέρουν στον προπονητή τη δυνατότητα ελέγχου της ορθότητας της προπόνησης (όγκο, ένταση κ.α.).

3. Εξοπλισμό του γυμναστηρίου με νέα όργανα- κατασκευές.

4. Οργάνωση Τουρνουά στη Ραχιά με τη συμμετοχή Ποντιακών Συλλόγων από όλη την Ελληνική Επικράτεια.

5. Συμμετοχή τμημάτων της Σχολής μας σε τουρνουά στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

6. Συνεργασία με γραφείο νομικών που ειδικεύονται στην αθλητική νομοθεσία και με αδειοδοτούμενους εκπροσώπους ποδοσφαιριστών με στόχο την ασφαλή ενημέρωση των γονέων σε θέματα μεταγραφών και συμβολαίων ποδοσφαιριστών.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γαϊτάνο Στέφανο – τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977255837 ή επισκεφθείτε το Αθλητικό Κέντρο Ράχης τις ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και ώρες 19:00 - 20:00.