ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τέλος εποχής για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων!

Τέλος εποχής για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, με την διοίκηση Παπαδοπούλου να αποχωρεί από την ομάδα μετά από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου αφήνει πάντα ανάμεικτα συναισθήματα και η ώρα αυτή έφτασε για μας μετά από 7 χρόνια! Ήμασταν, είμαστε και παραμείναμε μια παρέα, η οποία όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας , ονειρεύτηκε να δει τον "ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ" να πρωταγωνιστεί και ταυτόχρονα να ακουστεί το όνομα του χωριού μας σε ολόκληρη την Ελλάδα....

Όχι μονο εκπληρώθηκε το όνειρό μας, αλλά πραγματοποιήθηκαν στόχοι ανώτεροι των προσδοκιών μας. Σ' αυτά τα χρόνια μεγαλώσαμε και μαζί μας "μεγάλωσε" και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, που αγαπήσαμε από παιδιά ως φίλαθλοι και πρώην ποδοσφαιριστές.
Αποχωρούμε υπερήφανοι , ευτυχισμένοι και δικαιωμένοι για όσα πετύχαμε. Ωστόσο, τα δύο τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα με την περσινή περιβόητη απόφαση της ΕΠΟ ,που οδήγησε σε υποβιβασμό της ομάδας στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μετά από 3 συναπτά έτη παραμονής στη Γ' Εθνική' καθώς και τη φετινή αδικία που υποστήκαμε καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος από πολλούς "παράγοντες" που κατάφεραν να στερήσουν την άνοδο της ομάδας μας, ενώ ήμασταν αήττητοι.......ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΤΑΙΡΟΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΎΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ...

Αποχωρώντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές, γιατρούς και φυσιοθεραπευτές για τη συμβολή τους στις επιτυχίες της ομάδας, τους χορηγούς μας για την οικονομική συμπαράσταση και φυσικά τον φίλαθλο κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας και υποστήριζε την ομάδα σθεναρά εντός και εκτός έδρας! Δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε έμπρακτα την επερχόμενη διοίκηση.

Το μότο αυτής της διοίκησης ήταν "ΜΕΓΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΊΑ" και πράγματι ιστορία γράφτηκε με:
- 2 πρωταθλήματα,
- 1 κύπελλο Ημαθίας,
- 4 παρουσίες σε τελικούς κυπέλλου Ημαθίας,
- 4 χρόνια παραμονή στη Γ' Εθνική κατηγορία,
- Φτάσαμε στους προημιτελικούς κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος (αποκλειστηκαμε απο τη ΝΙΚΗ ΒΌΛΟΥ)
- 2 παρουσίες στο κύπελλο Ελλάδος.

Αφήνουμε παρακαταθήκη στα παιδιά μας και στο χωριό μας 2 γήπεδα που καταφέραμε να ανακατασκευάσουμε, μετά από πολύ προσωπική δουλειά και χρήματα.
Επίσης, σημειώθηκαν και κάποιες βελτιώσεις στο χώρο των αποδυτηρίων.

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε...ΜΕΓΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!