ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκδικάστηκε η ένσταση του Αετού Βαρβάρας εις βάρος της Αγ. Μαρίνας

Εκδικάστηκε την Τετάρτη (7/6) η ένσταση που κατέθεσε ο Αετός Βαρβάρας για το παιχνίδι του με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας (1-1), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η ένσταση αφορούσε ένα λάθος που έγινε στο ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα, όπου αντί να πατηθεί το όνομα Αργυρόπουλος Μάριος πατήθηκε το Αργυρόπουλος Ιωάννης που είναι 52 ετών και με ανενεργό δελτίο εδώ και 15 χρόνια!

Πλέον αναμένεται η απόφαση της ΕΠΟ, η οποία θα εκδοθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, δηλαδή μετά την λήξη του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, που ολοκληρώνεται την Κυριακή 11/6.

Στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης, μιας και παρουσίασε πλήρη φάκελο με όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Μάλιστα, την υπόθεση έχει αναλάβει ο έμπειρος δικηγόρος Λάκης Σημαιοφορίδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται για το τελευταίο ματς της σεζόν, στο Αμύνταιο με την τοπική ομάδα, όπου θέλουν μόνο τη νίκη για να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική!