ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ποδοσφαιρική πανδαισία στο Μακροχώρι

Το πρωτάθλημα υποδομής που διοργανώνεται από την ΕΠΣ Ημαθίας όπως και αυτό που διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 15 περίπου χρόνια με ευθύνη των ομάδων, έχουν ήδη ολοκληρωθεί και το βάρος των παραγόντων πέφτει πλέον στα μεγάλα και πολυπληθή τουρνουά που έχουν γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια στην Ημαθία και αποτελούν το αποκορύφωμα της ετήσιας δραστηριότητας τους.

Το περασμένο Σάββατο 20 Μαΐου σειρά είχαν η Ακαδημία του Μακροχωρίου και τα πέντε τμήματα υποδομής που διαθέτει.

Φέτος το μεγάλο τουρνουά της Ακαδημίας του Μακροχωρίου στις εκπληκτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της φιλοξένησε 18 ομάδες μεταξύ των οποίων βρίσκονταν όπως κάθε χρόνο και τέσσερις του ΠΑΟΚ.

Ηταν το 8ο στη σειρά πολυπληθές τουρνουά Ακαδημιών που διοργανώνεται στα τρία πανέμορφα (δυο βοηθητικά και το κυρίως) γήπεδα του Μακροχωρίου και όπως και τα προηγούμενα έτσι και αυτό στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Στο τουρνουά συμμετείχαν εκτός από την οικοδέσποινα η γυναικεια ποδοσφαιρική ακαδημία "Νεφέλες", ο ΝΠΣ Βέροια, ο Νηρέας, η ακαδημία "Football Kings", η ΑΕΚ Βεροίας, οι Τηλέμαχοι, ο Φίλιππος Μελίκης, ο Ατρόμητος Κατερίνης, η ΑΕ Πολυκάστρου, ο Αστέρας Αλεξάνδρειας, η ΑΕ Ποντίων Βέροιας, η Ελπίδα Ανδρομάχης και τέσσερα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Την ετήσια ποδοσφαιρική γιορτή της Ακαδημίας του Μακροχωρίου τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες προπονητές από ολόκληρη την Βόρειο Ελλάδα.

Ενω οι κερκίδες του κεντρικού γηπέδου του Μακροχωρίου κατακλύστηκαν από εκατοντάδες φίλους των παιδικών τμημάτων.

Δείτε όμορφες στιγμές από την πανέμορφη εκδήλωση.

Ρεπορτάζ: Νίκος Καμπούρης