ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρώτη ήττα στα μπαράζ ανόδου για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Την πρώτη του ήττα στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου, έχασε με 1-0 από τον Βατανιακό στην Κατερίνη.

Παρά την ήττα της, η οποία ήρθε λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, η ομάδα της Ημαθίας συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (έχοντας συγκάτοικους Βατανιακό και Επανομή) και να βλέπει με αισιοδοξία την συνέχεια του μίνι αυτού πρωταθλήματος.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με αρκετές δυνατές μονομαχίες και με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά ορεξάτες το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή ευκαιρία στο 9' και τους φιλοξενούμενους στο 20', όμως στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, υπήρξαν αρκετές διακοπές λόγω τραυματισμών και τελικά το 0-0 έμεινε έως την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα ήταν παρόμοια με το πρώτο μέρος, αλλά οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν περισσότερες. Οι Ημαθιώτες προσπάθησαν να γίνουν πιο πιεστικοί στο τελευταίο 20λεπτο χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν, κάτι που έκαναν τελικά οι γηπεδούχοι στο 86' με τον Σαμανίδη και πήραν το σπουδαίο τρίποντο.

Να σημειωθεί ότι με την ομάδα του Βατανιακού αγωνίζεται ο 40χρονος πλέον μέσος Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος φόρεσε και την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

9' Ωραίο συρτό σουτ του Ανανιάδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

20' Κεφαλιά του Τζημογιάννη, μετά από φάουλ - γέμισμα του Μπουλάρι, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων.

49' Καλό διαγώνιο σουτ του Τσιώμη, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μυλωνά.

51' Ο Παπαδόπουλος "φάτσα" με τον Μυλωνά, σούταρε ψηλά άουτ.

59' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου από πλάγια θέση, η μπάλα λίγο άουτ.

66' Καλή προσπάθεια και σουτ του Καραμανώλα, η μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Μυλωνά.

70' Ο Χατζόπουλος μέσα από την περιοχή έπιασε το σουτ αλλά δεν ήταν δυνατό και μπλόκαρε ο Φιρινίδης.

74' Δυνατό σουτ του Αργυρόπουλου, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο γκολκίπερ του Βατανιακού.

86' Ο Σαμανίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μυλωνά, γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζάμος από την Καστοριά, με βοηθούς τους συντοπίτες του, Γκίτσο και Τσάγκα.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Γ. Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Κολαξίδης, Λιόλιος, Οικονόμου, Καραμανώλας, Ανανιάδης, Παρδάλης, Δελαβερίδης (20' λ.τ. Παπαδόπουλος / 72' Καλαϊτζίδης), Τσιώμης (88' Παντζιάλας).

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Χρ. Ζαρογιάννης): Μυλωνάς, Αργυρίου (72' λ.τ. Λέκκα), Τζημογιάννης, Ράδης, Μουστάκας (65' Δημητρούσης), Κουτσούκης, Μπρέγκου (87' Λουτζιανιώτης), Νιογκάνα Σο, Χατζόπουλος (72' Κίτσα Γκρεστ), Μπουλάρι, Αργυρόπουλος.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ (2ο όμιλος) - 3η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναγ. Επανομής – Ερμής Αμυνταίου 2-1
Απόλλων Ευρωπού – Αετός Βαρβάρας 1-1
Βατανιακός – Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ 1-0
Ρεπό: Θύελλα Λυκοστόμου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βατανιακός 6 (2)
2. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 6 (3)
3. Αναγ. Επανομής 6 (3)
-----------------------------
4. Αετός Βαρβάρας 5 (3)
5. Ερμής Αμυνταίου 1 (3)
6. Απόλλων Ευρωπού 1 (2)
7. Θύελλα Λυκοστόμου 0 (2)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28/5, 17:00)

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ – Αετός Βαρβάρας
Θύελλα Λυκοστόμου – Βατανιακός
Αναγ. Επανομής – Απόλλων Ευρωπού
Ρεπό: Ερμής Αμυνταίου