Τελικοί ΕΠΣΗ: Τα μηνύματα ΝΠΣ Βέροιας και Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας

Τα δικά τους μηνύματα έστειλαν μετά την ολοκλήρωση των τελικών Κ16 και Κ14 της ΕΠΣ Ημαθίας, οι διοικήσεις του ΝΠΣ Βέροια (τμήματα υποδομών) και των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

Η Δνση των τμημάτων υποδομής της ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ συγχαίρει την Αθλητική Ακαδημία των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας για την νίκη της και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ14 καθώς και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα Κ16 των πρωταθλημάτων υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας.

Δύο φανταστικοί τελικοί αγώνες με τις κατά ομολογία καλύτερες ομάδες ακαδημιών του πρωταθλήματος οι οποίες τίμησαν όχι μόνο το θεσμό και τις ακαδημίες που αντιπροσώπευαν αλλά γενικά το ποδόσφαιρο ενθουσιάζοντας του φιλάθλους που τους παρακολούθησαν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους και των δύο ομάδων "κυρίως γονείς" για την κόσμια και φίλαθλη συμπεριφορά τους κατά του τελικούς.

Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια και ελπίζουμε παρόμοιοι αγώνες να αποτελούν την καθημερινότητα και όχι την εξαίρεση στα πρωταθλήματα.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο ζήσαμε στους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας στις 13 & 14 Μαΐου, καθώς τα τμήματα U-14 και U-16 της Ακαδημίας μας εκπροσώπησαν την πόλη μας και τον Δήμο μας στους τελικούς του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους, το πάθος τους και την αγωνιστικότητα τους. Οι στιγμές που μας χάρισαν ήταν μοναδικές!

Η U-16 δεν κατάφερε την 1η θέση, αλλά η συμμετοχή της στον τελικό αποδεικνύει το μεγαλείο της επιτυχημένης πορείας της.

Η U-14 στέφθηκε νικήτρια, κατακτώντας το Πρωτάθλημα και κάνοντας μας περήφανους.

Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στις νικήτριες ομάδες, αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα καθώς και στους αθλητές τους για το ήθος που επέδειξαν.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλουμε να κάνουμε στη συγκινητική προσέλευση φιλάθλων, παιδιών της Ακαδημίας μας και των γονιών τους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν τις ομάδες μας, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα και αποδεικνύοντας ότι οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας είμαστε μια ομάδα μια οικογένεια.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!