ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρωταθλητές Κ14 οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας - Νίκησαν στα πέναλτι το ΝΠΣ Βέροια!

Άτυπη... ρεβάνς για την ήττα τους στον τελικό του πρωταθλήματος Κ16 από το ΝΠΣ Βέροια, πήραν οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας!

Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Ημαθίας, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (14/5) στο γήπεδο της Νάουσας, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η ομάδα της Αλεξάνδρειας επικράτησε στα πέναλτι με 4-3 των Βεροιωτών (κ.α. 2-2) και κατέκτησε τον τίτλο!

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας προηγήθηκε στο 5' με τον Χλιαρόπουλο, όμως η Βέροια απάντησε άμεσα και συγκεκριμένα στο 8' με τον Θεοδοσίου και κατάφερε να προηγηθεί στο 16' με γκολ του Ντοκάϊ (2-1), που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο 61' οι Τηλέμαχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν 2-2 με σκόρερ τον Κουλουκατζή και να στείλουν τον αγώνα στην διαδικασία τον πέναλτι. Εκεί με σκορ 4-3 κατάφεραν να πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Με το τέλος της διαδικασίας των πέναλτι το προπονητικό τιμ της ομάδας της Βέροιας εμψύχωσε και συνεχάρη όλους τους αθλητές της ομάδας για την πορεία τους στο πρωτάθλημα και την εμφάνιση τους στο τελικό.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γκαλαιτσής με βοηθούς τους κα Τόλιου και κ. Κουτζημπασόπουλο.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Άρης Αδαλόγλου): Καρασαρίδης , Κουτσίδης (41 Δελαντώνης ) , Μούρνος, Θεοδοσίου , Ντέλλας , Στογιάννης , Συμεωνίδης (48 ΄Ίντος ) , Λαμπριανίδης , Κούλα (65΄ Καραγκιζόπουλος ) , Ευθυμιάδης (41΄ Ιωσηφίδης) , Ντοκάϊ .

ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Κυριάκος Καρασαββίδης): Μαββίδης, Κομπατσιάρης , Κόρτσα, Μουταφίδης, Μπαλατσάς , Κουλούκατζης, Καρασαββίδης, Ράπτης, Χαρισόπουλος, Παπαδόπουλος , Χλιαρόπουλος (51΄ Τζικόπουλος ).