ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η συνέντευξη τύπου για τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας (φωτο)

Πλησιάζει η ώρα του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΗ, μεταξύ του Μ. Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας και της Βέροιας Β', που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στις 6μμ στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Το απόγευμα της Πέμπτης (4/5) η ΕΠΣ Ημαθίας διοργάνωσε συνέντευξη τύπου, όπου μίλησαν οι πρόεδροι, οι προπονητές και οι αρχηγοί των δύο μονομάχων για την μεγάλη αυτή αναμέτρηση, ενώ έγινε και βράβευση των Προέδρων των διαγωνιζομένων ομάδων.

Χαιρετισμό απεύθυνε στο ξεκίνημα της συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Στέργιος Μουρτζίλας, ο οποίος καλωσόρισε στην γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τις δύο ομάδες, τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΗ. Έκανε μια σύντομη αναδρομή στον θεσμό και στη συνέχεια έδωσε τα συγχαρητήρια τόσο στη Βέροια όσο και στην Αγ. Μαρίνα, για την παρουσία τους σε αυτό τον τελικό. Τέλος ευχήθηκε ο αγώνας του Σαββάτου να είναι αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Βέροιας κ. Αχιλλέας Μπίκας, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο και γενικά το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ για την διοργάνωση των τελικών τα τελευταία 3 χρόνια. Συνεχάρη τους παίκτες της ομάδας του και τους προπονητές για την πορεία τους στον θεσμό του Κυπέλλου και ευχήθηκε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Τέλος, ευχήθηκε στην Αγ. Μαρίνα να κερδίσει στα μπαράζ την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ακολούθως, μίλησε ο πρόεδρος του Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας κ. Ανδρέας Καλαϊτζίδης, ο οποίος αρχικά έδωσε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του Ημαθιώτη προπονητή Γιάννη Χατζηαθανασίου, ενώ στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στην Ένωση για την διοργάνωση του τελικού. Τέλος, σημείωσε ότι πρωταγωνιστές φέτος είναι οι παίκτες της ομάδας μου, εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό ματς και γιατί όχι στο τέλος να κατακτήσουμε το νταμπλ.

Μετά τις πρώτες τοποθετήσεις, τον λόγο πήραν οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων.

Από πλευράς ερασιτεχνικής Βέροιας μίλησε ο προπονητής Τάσος Ανθυμιάδης και ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Καρασαρίδης.

Ο πρώτος ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε στην γιορτή αυτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε τέτοια παιχνίδια για να γινόμαστε καλύτεροι και εύχομαι να παρουσιάσουμε ένα καλό θέαμα και οι δύο ομάδες και να κερδίσει ο καλύτερος».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» τόνισε: «Συγχαρητήρια στην Αγ. Μαρίνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της εύχομαι να κερδίσει την άνοδο στα μπαράζ. Στόχος δικός μου και των συμπαικτών μου είναι να προωθηθούμε στην μεγάλη ομάδα και να γίνουμε επαγγελματίες. Μπορούμε να κατακτήσουμε το κύπελλο, παρότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ημαθίας.

Από πλευράς Αγ. Μαρίνας μίλησαν ο προπονητής και ο αρχηγός της ομάδας.

Χρήστος Ζαρογιάννης: «Ο Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας τα τελευταία χρόνια κάνει μια προσπάθεια να πάρει το πρωτάθλημα και το κατάφερε φέτος. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας της Βέροιας, στην οποία έζησα για 1.5 χρόνο το πολύ καλό έργο που γίνεται. Η Βέροια προσπαθεί να προωθήσει ταλέντα στη μεγάλη ομάδα και εμείς με την εμπειρία μας να ανεβάσουμε ένα ακόμη σκαλοπάτι την ομάδα μας. Εύχομαι ο καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει.

Νίκος Τζημογιάννης: «Μαζί με τον Χρήστο (σ.σ. Ζαρογιάννη) ήρθαμε στην ομάδα της Αγιας Μαρίνας στα μέσα του πρωταθλήματος. Είχαμε 3 στόχους, τον έναν από αυτούς τον κατακτήσαμε και μας απομένουν οι άλλοι δύο. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον πρόεδρό μας που παλεύει μαζί με τους συνεργάτες του, για το καλύτερο για την ομάδα του χωριού του. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει με την επίτευξη και των άλλων δύο στόχων, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου το Σάββατο και η άνοδος στην Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ».

Ακολούθησε δείπνο προς τιμήν των δύο ομάδων, σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και στους εκπροσώπους του τύπου που κάλυψαν την συνέντευξη.