ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΕΠ Βέροιας: Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στο γήπεδο της Καψόχωρας

Από την ΑΕΠ Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Και χαμένοι και δαρμένοι και κατηγορούμενοι από την έλλειψη δυνατότητας όπως και φόβου του υπεύθυνου που συνέταξε το Φύλλο Αγώνα, να αποτυπώσει με απλά ελληνικά την αιτία και το λόγο που ξεκίνησαν σκηνές «Φαρ Ουέστ» στο γήπεδο της Καψόχωρας.

Άξιοι της μοίρας μας, γιατί δεν είχαμε την ψυχική δύναμη, το θάρρος να αντιδράσουμε στη βία, τα χτυπήματα, τις απειλές, στις συνεχείς διακοπές του αγώνα από τις συμπεριφορές γηπεδούχων και να επιμείνουμε, αφού είχε προσέλθει και αστυνομική δύναμη, στην υποβολή ένστασης για συμμετοχή παράνομων ποδοσφαιριστών από την αντίπαλη ομάδα.

Ζητάμε συγγνώμη από τις υγιείς ομάδες, γιατί έτσι, ίσως, βάζαμε τέρμα στο απαράδεκτο φαινόμενο της συστηματικής χρησιμοποίησης, από έναν αριθμό ομάδων, παράνομων ποδοσφαιριστών, που μαστίζει το Πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας (παρόλο ότι ο ΚΑΠ προβλέπει βαρύτατες συνέπειες για σωματείο, ποδοσφαιριστές, προπονητές).

Για την Α.Ε.Π. Βέροιας
Ο Πρόεδρος
Γκαϊτατζής Φώτης

Υ.Γ. Αν προκύψει (ου μη γένοιτο) σοβαρό πρόβλημα υγείας ή τραυματισμός του παράνομου ποδοσφαιριστή, ας αναλογισθούμε όλοι τις ευθύνες μας