Αρχίζουν οι Προεπιλογές Μικτών Ομάδων Νέων και Παίδων

Ενόψει της έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων περιόδου 2014-2015 κατηγορίας Νέων και Παίδων και την στελέχωση των ομάδων, η Τεχνική  Επιτροπή  Μικτών  ομάδων  της Ε.Π.Σ.  Ημαθίας  και  ο  ενωσιακός  προπονητής  κ. Λυμούσης Αντώνιος, καλούν τα Σωματεία του Νομού Ημαθίας που έχουν στις τάξεις τους παίκτες των  ηλικιών, που αναφέρονται παρακάτω, να στείλουν κατ’ επιλογή των προπονητών τους από  4-5  αθλητές  για  κάθε αγωνιστικό τμήμα, για να  συμμετέχουν στη διαδικασία προεπιλογής που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό κέντρο των Παλατιτσίων Ημαθίας. Η έναρξη του πρωταθλήματος θα ορισθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

1- Δικαίωμα  συμμετοχής  στις Μικτές ομάδες, έχουν για μεν τους ΠΑΙΔΕΣ οι ποδοσφαιριστές  που  γεννήθηκαν  από 1-1-2001  μέχρι  και  31-12-2002,  για  δε  τους ΝΕΟΥΣ οι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 1-1-1999 μέχρι και 31-12-2000.

2- Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα πρωταθλήματα είναι να έχει ο ποδοσφαιριστής το δικαίωμα να αγωνίζεται στις  Ελληνικές  Εθνικές Ομάδες. (Ελληνική υπηκοότητα).

3- Απαγορεύεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστών στους αγώνες χωρίς τα δικαιολογητικά του Άρθρου 18 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων (Δελτίο ατομικών στοιχείων ποδοσφαιριστή).

4- Στους αγώνες κατηγορίας ΝΕΩΝ και σε όλες τις φάσεις, ΔΕΝ επιτρέπεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστών των ερασιτεχνικών σωματείων ιδρυτικών των Π.Α.Ε. καθώς και αυτών που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League και της Football League. (επιτρέπεται σαφώς η συμμετοχή από Γ’ Εθνική ερασιτεχνική και στις δυο κατηγορίες ΠΑΙΔΩΝ-ΝΕΩΝ).

5- Στους αγώνες κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ, και σε όλες τις φάσεις, ΔΥΝΑΤΑΙ να μετέχουν, χωρίς περιορισμό, ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών σωματείων-ιδρυτικών των ΠΑΕ, καθώς και εκπαιδευόμενοι ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται και στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Υποδομής των ΠΑΕ, καθ' όλη την αγωνιστική περίοδο, χωρίς να θεωρηθεί αντικανονική η συμμετοχή τους.

6- Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ θεωρούνται ως οι ανώτατες κατηγορίες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων για την εφαρμογή των διατάξεων του Νόμου περί προνομίων και ευεργετημάτων (ν. 4115/2013), με την ακόλουθη κατηγοριοποίηση: Το πρωτάθλημα Παίδων αντιστοιχεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων και το πρωτάθλημα Νέων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων.

Την ΔΕΥΤΕΡΑ  15 Σεπτεμβρίου 2014  η πρώτη προεπιλογή παικτών.

Η  πρώτη  προπόνηση προεπιλογής για  τους ΠΑΙΔΕΣ  και  για  τους ΝΕΟΥΣ θα γίνει  την  ΔΕΥΤΕΡΑ  15  Σεπτεμβρίου  2014,  στο  ενωσιακό  γήπεδο  των   Παλατιτσίων Ημαθίας  (συνθετικό γήπεδο). 

Οι  ΠΑΙΔΕΣ (γεν. 2001-2002)  θα  πρέπει  να  βρίσκονται  στο  γήπεδο  Παλατιτσίων στις 15:00 μμ. 

Οι  δε ΝΕΟΙ (γεν. 1999-2000) θα  πρέπει  να  βρίσκονται  στο  γήπεδο  Παλατιτσίων  στις 17:00 μμ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές να συνοδεύονται από τους γονείς, ή μέλη Ομάδων ή  προπονητές  και  να   φέρουν  τον  απαραίτητο  αθλητικό   εξοπλισμό   προπόνησης (άσπρo μπλουζάκι)  αθλητικά παπούτσια (για συνθετικό τάπητα), σορτς, κάλτσες, καλαμίδες. Επίσης οι ποδοσφαιριστές θα έχουν απλό βιογραφικό σημείωμα, με ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα  μητρός,  ημερομηνία  γέννησης,  Σχολείο φοίτησης και τάξη, καθώς  και κινητό τηλέφωνο.

Για περισσότερες πληροφορίες στον ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση Αντώνιο (φωτο) στα τηλέφωνα:  κιν. 6977295590  και  2331029542. - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.