ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Κλήρωσε" για τον πρωταθλητή της ΕΠΣΗ - Οι αντίπαλοι στο δρόμο για την άνοδο

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (5/4) οι κληρώσεις για τα play off προβιβασμού από τα πρωταθλήματα των Ε.Π.Σ. στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, που θα ξεκινήσουν στις 14 Μαΐου.

Στο ειδικό πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στη Γ' Εθνική θα συμμετάσχουν οι πενήντα τρεις (53) Πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις (3) Δευτεραθλήτριες Ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) Ομάδες. Συγκροτήθηκαν 8 όμιλοι των 7 ομάδων έκαστος, από τους οποίους θα προβιβασθούν οι τρεις (3) πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής  κατάταξης από κάθε όμιλο.

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ημαθίας συμμετέχει στον 2ο όμιλο, μαζί με τις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Κιλκίς, Φλώρινας, Χαλκιδικής, Μακεδονίας Β', Πέλλας και Πιερίας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα...

Το πρωτάθλημα των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός + 1 ρεπό). Συνολικά θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ