- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1292 φορές
Διεθνής διαιτητής στο ντέρμπι της Α’ ΕΠΣΗ μεταξύ Αγ. Μαρίνας - Τρικάλων!!!
Η μεγάλη κρισιμότητα του ντέρμπι κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας, μεταξύ Αγίας Μαρίνας και Τρικάλων, που θα κρίνει και την ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, οδηγεί την ΕΠΣ Ημαθίας να πάρει μια… πρωτοποριακή απόφαση!
Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η επιτροπή διαιτησίας της Ένωσης κάνει ενέργειες ώστε να φέρει στην Ημαθία έμπειρο διεθνή διαιτητή, στα πρότυπα των πλέι οφ της Super League, για να «σφυρίξει» όσο πιο δίκαια και ανεπηρέαστος το σπουδαίο αυτό παιχνίδι!
Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της ΕΠΣΗ προσανατολίζονται στο πρόσωπο του Αζέρου ρέφερι Αγκάγιεφ (φωτο), ο οποίος είχε διευθύνει δύο από τους περσινούς αγώνες μπαράζ της ΒΕΡΟΙΑΣ για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, κόντρα σε Λεβαδειακό και Λαμία!
Η επισημοποίηση αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας από την Ένωση.
Σχετικά Άρθρα
-
Αθλητικές Μεταδόσεις: "Φωτιά" στο Κύπελλο Ελλάδας και Ευρωπαϊκές Μάχες -
ΑΕ Αλεξάνδρειας: Όλοι στο γήπεδο για τη μεγάλη μάχη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς -
Η οικογένεια της ΑΕΠ Βέροιας "έσμιξε" στη Ραχιά για την καθιερωμένη κοπή πίτας -
Στην τελική ευθεία η γιορτή των Παλαιμάχων Βέροιας - Όλες οι βραβεύσεις







