ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α’ ΕΠΣΗ: Η ταυτότητα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ

Με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο η Β’ φάση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣΗ.

Στο μεγάλο ντέρμπι, τα Τρίκαλα και η Αγία Μαρίνα διασταύρωσαν τα ξίφη τους και όπως φαίνεται η άνοδος θα κριθεί στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ των δύο ομάδων.

Δείτε αναλυτικά τα ματς της 3ης στροφής, της Β’ φάσης του πρωταθλήματος:

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-1: Νίκη με ανατροπή και προβάδισμα για την τρίτη θέση

Προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης πήρε το Μακροχώρι. Το Σάββατο κέρδισε με 3-1 την Αλεξάνδρεια και έμεινε μόνο του στην τρίτη θέση.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ και διατήρησαν το προβάδισμά τους σε όλο το πρώτο μέρος. Το γκολ του σημειώθηκε στο 33’ με κεφαλιά του Κώστα Πιπιλιάρη, μετά από σέντρα. Η Αλεξάνδρεια έχασε άλλες δυο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο 2’ ο Αργυρόπουλος πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Πιπιλιάρη ενώ στο 5’ ψηλοκρεμαστό σουτ του Χεράκη σε ανυπεράσπιστο τέρμα, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος, το Μακροχώρι έκανε την ανατροπή. Στο 57’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βύζα και ο Φωτόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το 1-1. Στο 63’ η Αλεξάνδρεια είχε την ευκαιρία για το 1-2 αλλά ο Ναλμπαντίδης δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά.
Στο 69’ το Μακροχώρι πήρε το πάνω χέρι. Μετά από κόρνερ του Χασιώτη, ο Χατζηκαμαγιάννης με κεφαλιά έγραψε το 2-1.
Στο 76’ σε ανατροπή του Νεστορόπουλου, το Μακροχώρι κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Ο Φωτόπουλος με νέα εύστοχη εκτέλεση σημείωσε το 3-1.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Νησελίτη (Αργυρίου, Γκόγκας).
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: (Απόσογλου) Αργυρόπουλος, Κατσαμπέρης (51’ Νεστορόπουλος), Κιατικίδης, ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΓΙΑΝΝΗΣ, Φωτόπουλος (77’ Μυλωνάς), ΠΡΩΤΟΓΕΡΗΣ, ΧΑΣΙΩΤΗΣ, Φιλιππίδης (77’ Τσιγγενόπουλος), Αργυρόπουλος (58’ Τσίλης), Καραβασόπουλος (59’ Ευθυμίου).
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Παπατζίκος) Διακόπουλος, Παπακωνσταντίνου (72’ Ριζόπουλος), Τόζογλου (60’ Βολονάκης), ΚΟΥΚΟΥΣΙΤΣΑΣ, Γεωργακάκης (72’ Νικολόπουλος), Αλμπανίδης, ΚΙΤΣΑΣ, Κίρτσογλου (63’ Σιγκούνας), Χεράκης, ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ Κ., Πιπιλιάρης Γ.

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 0-0: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν το Σάββατο τα Τρίκαλα και η Αγία Μαρίνα. Έμειναν στο 0-0, η Αγία Μαρίνα διατηρήθηκε στην πρώτη θέση με έναν βαθμό διαφορά και όλα θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο, με λίγες φάσεις στις δυο περιοχές. Τα Τρίκαλα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα, είχαν και δυο κοντινές κεφαλιές στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν. Η Αγία Μαρίνα ισορρόπησε μετά το 25λεπτο, βγήκε μπροστά αλλά δεν είχε την επικίνδυνη τελική προσπάθεια.
Στο δεύτερο μέρος, πάλι τα Τρίκαλα είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες αλλά ούτε τότε κατόρθωσαν να σκοράρουν. Στο 64’ ο Κίτσας μετά από σέντρα του Μαρμαρίδη πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 87’ ο Μαρμαρίδης «τσίμπισε» την μπάλα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, έκανε το κοντινό πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Καλή η διαιτησία του Δραγούση (Μαυρίδης, Κονισπολιάτης)
ΤΡΙΚΑΛΑ: (Κερλίδης) Μένιος, ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ, Βλάχος, Αρβανιτίδης (68′ Κιρκιλιανίδης), ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Σωτηράκης, Καμπούρης (61′ Κατράνας), ΚΙΤΣΑΣ, Τσιρίδης, Γεωργίου, Χλιαρόπουλος.
ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: (Ζαρογιάννης) ΜΥΛΩΝΑΣ, Ράδης, Αργυρίου (46′ Πίτος), ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, Λέκα, Χατζόπουλος (77′ Μουστάκας), ΜΠΡΕΓΚΟΥ, Κίτσα (84′ Μουρατίδης), Σαμιώτης (70′ Νιογκάνα), Αργυρόπουλος, Μπουλάρι (84′ Λίβας).
ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕΛΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ Β’ 1-4: «Απασφάλισε» στο δεύτερο μέρος

Με επιθετικό ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος, η Βέροια Β’ πέρασε νικηφόρα από την Μελίκη με 1-4. Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Βέροια σημείωσε τέσσερα τέρματα σε ένα ημίχρονο και πήρε το ματς. 
Στο πρώτο μέρος καμιά από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει και το ματς έμεινε στο 0-0.
Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια άνοιξε το σκορ με τον Τέγο στο 55’ και πολύ σύντομα, στο 60’ με τον Καρασαρίδη σημείωσε το 0-2.
Η Μελίκη προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς και στο 75’ μείωσε σε 1-2 με τον Λίπε. Η Βέροια όμως απάντησε αμέσως. Στο 76’ με τον Χοχλιούρο έγραψε το 1-3 και στο 82’ με τον Σουπιάδη το 1-4.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γκαλαΐτση (Ραφαηλίδης, Παπαντώνης).
ΜΕΛΙΚΗ: (Ευτηριάδης) Καψάλης, Καραγκιοζόπουλος, Καλαϊτζίδης, ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΠΕ, Λαναράς (70′ Καραβαδές), Παρσόπουλος, Χολέβας, Ψάλτης, Κοντογιάννης, Μπουκουβάλας
ΒΕΡΟΙΑ: (Αδαλόγλου) Τσανασίδης, Χοχλιούρος, ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ, Γαλόπουλος, Τάσο, ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, Κωστόπουλος (46′ Τσανακτσίδης), ΚΑΛΦΟΥΤΖΟΣ, Φωτόπουλος, Τέγος Τ. (77′ Γράτσιανος), Τέγος Α. (46′ Σουπιάδης)

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4-0: Άνετη επικράτηση

Άνετη ήταν η επικράτηση του Κοπανού στο ματς με τον Άγιο Γεώργιο. Οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα παραγωγικοί στην επίθεση και επικράτησαν με 4-0.
Ο Κοπανός άνοιξε το σκορ στο 33’ και έκλεισε το πρώτο μέρος με 1-0. Στο δεύτερο μέρος, ο Λογγινίδης στο 68’ σημείωσε το 2-0 και όλα έγιναν πιο εύκολα από εκεί και μετά. Στο 77’ Ο Αντωνίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 88’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Καλή η διαιτησία του Μελτζανίδη (Σαμαράς, Γκόγκος)
ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης) Ίντος Κ., Μποζίνης (88′ Φωτιάδης), Γατουρτζίδης, ΙΝΤΟΣ Ε., Στογιάννης Δ. (83′ Χαβιαρόπουλος), ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ορμανίδης, Τζιβάρας, Κότσαλης (73′ Γκιούλα), Λογγινίδης.
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Σπυριδωνίδης) Κωνσταντινίδης, Εμμανουηλίδης (82′ Δίγκας), Σαρακατσιάνος (78′ Καριπίδης), Λιάτσος, ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ, Ντατσής, Ντρίζι (46′ Τουλουμτζής), Σπυριδωνίδης (82′ Βουτσικίδης), Σταυριανίδης (73′ Μαγγίζης), Σαρκατζής, Μπακαλίδης.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ 0-2: «Διπλό» παραμονής

Την παραμονή της στην Α’ κατηγορία, μετά από μια περιπετειώδη χρονιά, εξασφάλισε το Σάββατο η Νάουσα. Επικράτησε με 0-2 στα Λευκάδια και εξασφάλισε και μαθηματικά την σωτηρία της. Αντίθετα, τα Λευκάδια θα τερματίσουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και βάσει προκήρυξης θα υποβιβαστούν στην Β’ κατηγορία.
Όσον αφορά το ματς, η Νάουσα σημείωσε σε κομβικά σημεία των δυο ημιχρόνων τέρματα και πήρε τη νίκη. Λίγο πριν το ημίχρονο, στο 39’ ο Παντζαρτζίδης άνοιξε το σκορ και η Νάουσα πήγε στα αποδυτήρια με 0-1. Στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 57’ οι φιλοξενούμενοι με τον Ντέλλα σημείωσαν το 0-2. Στο τελευταίο ημίωρο, η Νάουσα συντήρησε το προβάδισμά της και πήρε το ματς.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ρηγόπουλου (Ζουρνατζίδης, Γιαγκιτζόγλου). Στο 90’ απέβαλε τον Σερασκιέρη.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: (Μισαηλίδης) Κερμανίδης, Αμανατίδης Β. (72′ Δρενοβιάδης), Τσιμενίδης, Γκότσης (39′ Ζουλάκου), Καϊσίδης, ΧΙΣΑ Κ., Δημητρούσης, Ιωσηφίδης, Χίσα Τ., Γοργορίνης, Αμανατίδης Σ.
ΝΑΟΥΣΑ: (Κοτζάμπασης) Σάκκος, Βασιλειάδης, Σαράφης (89′ Δάιος), Καραμήτσος (89′ Μπόσι), Πανάγος, ΣΕΡΑΣΚΙΕΡΗΣ, ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ, Κωστόπουλος (46′ Ηλίας), Παπαγεωργόπουλος (79′ Χιονίδης), ΝΤΕΛΛΑΣ, Παντζαρτζίδης (54′ Γιαμαλίδης).

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"