ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' ΕΠΣΗ: Χωρίς νικητή το ντέρμπι κορυφής - Νίκη με ανατροπή η Νάουσα!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ.

Στο γήπεδο του Διαβατού, παρουσία αρκετών φιλάθλων, η Αγία Μαρίνα και τα Τρίκαλα διασταύρωσαν τα ξίφη τους, έπειτα από ένα μέτριο ματς που είχε όμως όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, με πολλές δυνατές μονομαχίες, κάρτες και διαμαρτυρίες. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ράδη στα μισά του β' ημιχρόνου, ενώ στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να "κλέψουν" τη νίκη.

Ισχυρό προβάδισμα για την είσοδό της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας απέκτησε η Αλεξάνδρεια, η οποία "φιλοδώρησε" με τέσσερα γκολ εντός έδρας τον Κοπανό (4-0), ενώ ανοιχτό ματς έγινε στο γήπεδο της Μελίκης, όπου ο τοπικός Φίλιππος επικράτησε με 4-2 της Β' ομάδας της Βέροιας.

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πήρε η Νάουσα, η οποία κατάφερε να "ξεκολλήσει" από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, επικρατώντας στο τέλος με 3-1 του Αγίου Γεωργίου!

Τέλος το Μακροχώρι διατηρήθηκε στην 3η θέση καθώς πέρασε εύκολα από τα Λευκάδια, κερδίζοντας την ουραγό πλέον τοπική ομάδα με το εντυπωσιακό 7-3!

Α' ΕΠΣΗ - 16η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγ. Μαρίνα - Τρίκαλα 0-0

Νάουσα - Αγ. Γεώργιος 3-1

Μελίκη - Βέροια Β' 4-2

Λευκάδια - Μακροχώρι 3-7

Αλεξάνδρεια - Κοπανός 4-0

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 20/2...