ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η κοπή πίτας της Α.Ε.Π. Βέροιας και της Σχολής Ποδοσφαίρου «Στ. Γαϊτάνος»

Σε οικογενειακό κλίμα, το απόγευμα της 25ης Ιανουαρίου 2023, έκοψε τη βασιλόπιτα της η ομάδα της Α.Ε.Π. Βέροιας & η Σχολή Ποδοσφαίρου «Στ. Γαϊτάνος», στη χειμερινή αίθουσα της ταβέρνας ΠΑΛΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ στη Ραχιά.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Α.Ε.Π. κ. Γκαϊτατζή Φ., του Τεχνικού Δ/ντη της Σχολής κ. Γαϊτάνου Στ., του προπονητικού team, των ποδοσφαιριστών όλων των τμημάτων, γονέων και φίλων της ομάδας, που γέμισαν τον φιλόξενο χώρο του ΠΑΛΙΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ.

Ο Τεχνικός Δ/ντης της Σχολής κ. Γαϊτάνος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τους γονείς των ποδοσφαιριστών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς την ομάδα, καθώς και τους οικονομικούς υποστηρικτές της ομάδας και τους επιστημονικούς της συνεργάτες για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς των δώρων της βασιλόπιτας: Εστιατόριο Camares- Φουρκιώτης Δ., ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ & SPORTMANIA.

Με το πέρας της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς της ομάδας. Ευχαριστούμε τους Αφοι Γαλάνη, Καλλυντικά - Γαϊτανίδου Ε., ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Κεχαγιάς Δ., Bikes by Tolis, ΠΑΛΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, Μασάδη Κατερίνα & Φαρμακείο Χατζηκυριακίδου Ε. για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.

Θερμές ευχαριστίες στην ταβέρνα ΠΑΛΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ - Τεντσογλίδης Κ. για την άριστη φιλοξενία της εκδήλωσης.

Τυχερή του τεχνικού και προπονητικού team της ομάδας, η προπονήτρια του τμήματος Κ6, Μανωλοπούλου Ανθούλα, η οποία κέρδισε ένα τραπέζι 4 ατόμων στο εστιατόριο Camares, προσφορά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Π. κ. Φουρκιώτη Δημήτρη.

Τυχεροί ποδοσφαιριστές για το 2023 αναδείχθηκαν οι:

Α.Ε.Π. – Εφηβικό: Βόλκος Ιωάννης (Δωροεπιταγή 50€ ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ)

Κ14: Τσαρτιλίδης Νικόλαος (Δωροεπιταγή 50€ ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ)

Κ12: Τσιμτσιρίδης Χρήστος (Δωροεπιταγή 25€ SPORTMANIA)

Κ10: Μάρτος Γεώργιος (Δωροεπιταγή 25€ SPORTMANIA)

Κ8: Μπρέγκου Αλέξανδρος (Δωροεπιταγή 25€ SPORTMANIA)

Κ6: Πεχλιβανίδης Γεώργιος (Δωροεπιταγή 25€ SPORTMANIA)

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλα τα παιδιά δωροεπιταγές αξίας 20€, προσφορά των καταστημάτων ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ. Ευχαριστούμε τους χορηγούς που πρόσφεραν τα δώρα στους τυχερούς της κοπής της βασιλόπιτας.