ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου (φωτο)

Σε πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14.1.23 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού Ανδρικού τμήματος του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του συλλογου και το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου και φυσικά σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο προπονητής, ποδοσφαιριστές και ο Τεχνικός δ/ντής της Ακαδημίας. Ο πρόεδρος της ομάδας πριν από την κοπή της πίτας χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε υγεία σε όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους και έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την μέχρι τώρα πορεία, τονίζοντας το άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα με αποτέλεσμα αυτό να βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος έκοψε την πίτα της ομάδας. Τυχερός ήταν ο ποδοσφαιριστής Σωτήρης Δίγκας, που φυσικά και πήρε το δώρο του.

Να σημειωθεί επίσης ότι το πρωί της ίδιας ημέρας σε ανάλογη εκδήλωση των τμημάτων της Ακαδημίας, που έγινε στο γήπεδο, τυχεροί ήταν ο μικρός Κουτρουλιάς Γιώργος της Κ10 και ο προπονητής του ίδιου τμήματος Σπυριδωνίδης Μπάμπης.