ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το πανόραμα της 11ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣΗ

Συγκάτοικο στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα απέκτησε το Ζερβοχώρι.

Τα Καβάσιλα κέρδισαν με 0-1 στην Καψόχωρα και σε συνδυασμό με το ρεπό των πρωτοπόρων, βρέθηκαν στην κορυφή. Την διαφορά μείωσαν από την 1η θέση άλλες τρεις ομάδες. Η Πατρίδα που επικράτησε με 0-1 στην Ραχιά, η Επισκοπή που κέρδισε με 3-0 την ΑΕΠ Βέροιας και ο Ολυμπιακός Νάουσας που πέρασε από την Αγία Βαρβάρα με 1-2.

Στα άλλα δυο ματς της 11ης αγωνιστικής, η Βεργίνα κέρδισε με 1-0 την Λυκογιάννη ενώ στην Μέση Άχθος Αρούρης και Αχιλλέας Νάουσας έμειναν στο 3-3.

Τα αποτελέσματα:

Επισκοπή - ΑΕΠ Βέροιας 3-0
Αγ. Βαρβάρα - Ολυμπιακός Ν. 1-2
Καψόχωρα - Καβάσιλα 0-1
Βεργίνα - Λυκογιάννη 1-0
Άχθος Αρούρης - Αχιλλέας Ν. 3-3
Ραχιά - Πατρίδα 0-1
Ρεπό: Ζερβοχώρι

Βαθμολογία

1. Ζερβοχώρι 23
2. Καβάσιλα 23
3. Πατρίδα 18
4. Επισκοπή 17
5. Ολυμπιακός Ν. 17
6. Αγ. Βαρβάρα 12
7. Ραχιά 12
8. Καψόχωρα 12
9. Βεργίνα 10
10. Αχιλλέας Ν. 9
11. ΑΕΠ Βέροιας 6
12. Λυκογιάννη 5
13. Άχθος Αρούρης 4

Επόμενη αγωνιστική

Αγία Βαρβάρα - Επισκοπή
Ολυμπιακός Νάουσας - Καψόχωρα
Ζερβοχώρι - Βεργίνα
Καβάσιλα - Άχθος Αρούρης
\
Λυκογιάννη - Πατρίδα
Αχιλλέας Νάουσας – Ραχιά
Ρεπό: ΑΕΠ

ΚΑΨΟΧΩΡΑ – ΚΑΒΑΣΙΛΑ 0-1

Σκόρερ: 44’ Κίτσας Ε

Διαιτητής: Μαλούτας

Βοηθοί: Μητρόπουλος, Γκόγκος

ΚΑΨΟΧΩΡΑ: Γκατζούφας, Ζωγράφος (67 Στεργιούδης), Μάρκος, Μουσενίκας (67’ Καλαμιώτης), Τζέπης, Τόζογλου,  Κουλουμπριτσίδης, Μπεκτάς, Στεργιόπουλος (46’ Τοπαλίδης), Στάνλει, Τζέπης (80’ Κίτσας Β)

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: Αποστολίδης, Τσορακλίδης, Τσορακλίδης, Πάτρας Κ., Πάτρας Χ, Καρατάσιος, Ντινόπουλος, Χασάν (46’ Μπρίνιας), Ισλάμι (75’ Δούμας), Νούζι (75’ Γατόπουλος), Κίτσας.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο γκολ κρίθηκε η αναμέτρηση στην Καψόχωρα. Η Καβάσιλα σκόραρε λίγο πριν το ημίχρονο και διατήρησε το προβάδισμά της σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να φτάσουν στην ισοφάριση.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ  3-0

Σκόρερ: 62′ Δήμου Β., 72′ Δήμου Ι., 89′ Χαλντέντα

Διαιτητής: Νησελίτης

Βοηθοί: Βαλκάνος Ν., Χαραλαμπίδης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Ηλιάδης, Καρυπίδης Σ., Ιωαννίδης Ζ., Χατζηιωαννίδης (82′ Σκεντερίδης), Αγιάζι (59′ Στυλιανού), Ιωαννίδης Θ., Δήμου Β. (82′ Χαραλαμπίδης), Μωυσίδης, Ορφανίδης (69′ Χαλντέντα), Δήμου Ι., Καρυπίδης Α.

ΑΕΠ: Προδρόμου (84′ Λαμπριανίδης), Βαφειάδης, Κουκλιανιώτης, Κουτσαντάς, Σιουκιούρογλου, Μωυσίδης, Παπαγεωργόπουλος, Κολμπουτσάι, Πετρομελίδης (65′ Βόλκος), Γιάγκογλου (84′ Καραγιάννης), Παπουλίδης.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο δεύτερο μέρος κρίθηκε η αναμέτρηση της Επισκοπής. Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο τελευταίο ημίωρο, η Επισκοπή σημείωσε τρία τέρματα και πήρε τη νίκη.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΝΑΟΥΣΑΣ 1-2

Σκόρερ:  21’ Μήτσικας 0-1, 31’ Σύρκος 0-2, 76’ Χαλβατζής 1-2

Διαιτητής: Γκόγκας

Βοηθοί: Αργυρίου, Παπαντώνης

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Λίβας, Δάμτσιος, Τσιουγγαρής (55’ Τσιάτσης), Σπανός, Τσιλώνης Π., Μοτσιόπουλος, Χαλβατζής, Ρίσσου, Παπαδόπουλος Α., Μαραβελάκης (65’ Δίπλας), Κυριακίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σάκκος, Μήτσικας, Κατσαράκης, Σαράφης, Μπλιάτκας (55’ Λίγγος), Χαρατσίδης, Μήτσικας, Σερδαρίδης, Νικόλοφ, Σύρκος, Μάινος.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίωρο σημείωσαν δυο τέρματα και πήραν σημαντικό προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος η Αγία Βαρβάρα προσπάθησε να επιστρέψει στην διεκδίκηση του ματς αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-3

Σκόρερ: 10′ Σιμόνι 1-0, 16′ Πύρκας 2-0, 19′ Κατερίσκας 2-1, 45′ Γαλανός 2-2, 50′ Βύζας 3-2, 69′ Παρηγορίδης 3-3

Διαιτητής : Γκαλαΐτσης

Βοηθοί: Μπέκας, Χαλατζιούκας

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ:  Μυλωνάς, Κουβατσίδης, Σιμόνι, Βύζας, Στριμπίνος Γ., Στριμπίνος Α., Αμαραντίδης (46′ Ράντης), Τσιρέλας (55′ Χερίδης), Πύρκας (68′ Ηλιάδης), Καραγιάννης, Λουκίδης (68′ Τσιλίδης)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Κούτης, Παπαδής, Παρηγορίδης, Γαλανός, Τράιος, Αλατσίδης (81′ Σιταρίδης), Βαρθολομαίος, Καντερίσκας, Τσίλης, Γκογκόπουλος.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ επιθετικά στο ματς και προηγήθηκαν στο τέταρτο με 2-0 αλλά δεν κράτησαν το προβάδισμα τους. Ο Αχιλλέας μείωσε γρήγορα και πριν το ημίχρονο ισοφάρισε. Στο δεύτερο μέρος, ο Άχθος Αρούρης πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην ισοφάριση.

ΡΑΧΙΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ 0-1

Σκόρερ: 11’ Κούβαρος

Διαιτητής: Γιαγκιτζόγλου

Βοηθοί: Ζουρνατζίδης, Τσίτσης

ΡΑΧΙΑ: Παπαδόπουλος, Μεντανίδης, Πατάκης, Κανδυλίδης, Παρμάκας Β, Τόκας, Φωτιάδης, Γκανιός (57’ Παπαδόπουλος), Βόλτης (77’ Λιλιόπουλος), Βελλιάδης (67’ Παρμάκας Ι), Βύζας.

ΠΑΤΡΙΔΑ: Λίκα, Σαΐπι, Καλαϊτζίδης λ., Καλαϊτζίδης Δ.,  Παπαδόπουλος Α., Παπαδόπουλος Κ., Σιδηρόπουλος, Τόκας, Καλαϊτζίδης Ν., Κούβαρος, Κώτελης.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με ένα γκολ στο ξεκίνημα του ματς, η Πατρίδα έφυγε με τη νίκη από την Ραχιά. Οι φιλοξενούμενοι πήραν νωρίς το προβάδισμα και κατόρθωσαν να το κρατήσουν μέχρι το τέλος παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να φτάσουν στην ισοφάριση.

ΒΕΡΓΙΝΑ – ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ 1-0

Σκόρερ: 60’ Μανωλόπουλος

Διαιτητής: Παζαρτζικλής

Βοηθοί: Ασβεστάρας, Πιπερίδης.

ΒΕΡΓΙΝΑ: Ιωαννίδης, Λιλιόπουλος Θ (46’ Λιλιόπουλος Α), Αηδονίδης, Τσιρέλης, Δελτσίδης, Ντόβας, Μανωλόπουλος, Μπλούκας, Δούλαλας, Καραγαβριηλίδης, Ντούσι (46’ Ντόβας).

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κουτσούκης, Σωτηρίου, Γιούπης, Μπουκλάς, Κιουτάχιαλης  Σακαλής Α., Κοτσαγκόγκος, Παυλίδης Α., Μπάλμι, Μαραντίδης, Μεντεμεντζόγλου (46’ Παντέλη).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο γκολ κρίθηκε το ματς στην Βεργίνα. Το πρώτο μέρος, παρά τις προσπάθειες των δυο ομάδων ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Στο δεύτερο μέρος η Βεργίνα πήρε προβάδισμα και το συντήρησε μέχρι το φινάλε.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ» (9/1/23)